Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

20 de firme romanesti la Targul International al Industriei Alimentare de la Barcelona

20-de-firme-romanesti-la-targul-international-al-industriei-alimentare-de-la-barcelona

„Alimentaria 2014” este prima manifestare expozitionala din acest an, pe sectorul industriei alimentare.


In aceste zile este in plina desfasurare la Barcelona o noua editie a Targului International al Industriei Alimentare, „Alimentaria 2014”, manifestare la care participa cei mai importanti reprezentanti ai industriei alimentare din peste 50 de tari ale lumii. Targul si-a deschis portile pe 31 martie si va fi deschis pana pe 3 aprilie, eforturile depuse de organizatori in acest an fiind duble fata de editia precedenta, scopul fiind atragerea cat mai multor clienti la standuri, in special din Asia, Statele Unite si America de Sud.
 
La aceasta editie, Romania este reprezentata de 20 de producatori importanti din industria alimentara, care isi expun produsele in doua pavilioane expozitionale cu o suprafata totala de 168 de metri patrati, standurile aflandu-se in doua zone de expunere, si anume Intercarn si International.
 
Reprezentantii Romaniei la prima manifestare expozitionala de acest gen din 2014 sunt Caroli, Cristim, Agricola, Kosarom, Aaylex, Sergiana, Scandia, Vascar, Elit, Mariflor, Andromi, Inorogul, Unicom, Boromir, Pambac, Natural, European Drinks, European Food, Tip-Top si Kaola, gama de produse expuse incluzand produse din carne, produse de panificatie, apa minerala, patiserie si dulciuri. Participarea firmelor romanesti la targ este sustinuta de Asociatia Romana a Carnii si Asociatia pentru Promovarea Alimentului Romanesc, ai caror reprezentanti au declarat cu referire la acest eveniment ca „toata elita industriei alimentare romanesti va arata Europei ca ne meritam un loc fruntas pentru calitatea produselor”.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Cu toate acestea, reprezentarea tarii noastre la Agroalimentaria, este semnificativ mai slaba, in comparatie cu anul precedent, atunci cand 42 de firme s-au reunit sub pavilionul national. Conform organizatorilor, la editia din acest an participa circa 3.800 de companii din peste 50 de tari, unul dintre obiectivele comune ale tuturor participantilor fiind cresterea oportunitatilor de export, fapt pentru care si organizatorii s-au concentrat pe atragerea de vizitatori din zone mai indepartate, precum Asia, America de Nord si America Latina.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016