Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 lucruri pe care orice gospodar prevazator trebuie sa le faca de pe acum pentru primavara

E abia inceputul anului, dar orice gospodar care vrea sa isi pregatească totul ca la carte incepe de pe acum sa se intereseze cum ar putea avea din aceasta primavara o gradina de vis. Si tu stii foarte bine ca o gospodarie necesita atentia ta permanenta si inseamna munca si responsabilitate. In acelasi timp, o gospodarie inseamna si planificarea inteligenta. Daca vrei o livada sau pur si simplu un gazon spectaculos de care sa te bucuri in perioada anotimpului cald, atunci trebuie sa te asiguri ca ai totul la dispozitia ta.




1. Incepe cu o investitie avantajoasa

Pentru ca iarna nu iti permite sa incepi lucrarile in gospodarie, tot ce poti face de pe acum este sa iti achizitionezi utilajele de care ai nevoie pentru lucrarile pe care le vei incepe in primavara. Astfel de motocoase poti gasi la preturi avantajoase si se vor dovedi extrem de utile de acum incolo, ca sa-ti tunzi perfect gazonul. Aceasta investitie te va scapa de buruieni si vei putea sa o folosesti chiar si acolo unde masina clasica de tuns iarba nu ajunge, sub tufe, banci sau arcade.


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

2. Solutii pentru o gradina superba in 2018

Daca ai de gand sa iti faci o gradina de invidiat si o livada spectaculoasa, poti sa incepi totul prin a cumpara semintele de care ai nevoie inca de pe acum. Este indicat sa cumperi mereu seminte noi la un interval de 3 ani si asigura-te ca vei avea destul nisip cu care sa le amesteci, pentru ca distribuirea lor sa fie mai usoara. Pentru a putea repartiza semintele uniform, poti sa iei o solnita cu gauri mai mari pe post de semanatoare.


3. Ce trebuie sa faci la primele semne ale primaverii

Primavara ar putea sa para inca departe, dar timpul trece foarte repede. Ar fi bine daca pana atunci iti vei face un plan clar de actiune, ca sa-ti fie mai simplu in primele zile din martie. In primul rand, strange din curte toate frunzele uscate, daca nu ai avut timp in toamna sa faci acest lucru, dezgroapa trandafirii indepartand pamantul de la baza, tunde-i si apoi treci la plantare.


4. Calitatea solului este foarte importanta

Daca pamantul va fi prea greu cand vei incepe acest proces, nisipul si pietricelele se pot dovedi o solutie simpla si eficienta. Solul trebuie sa fie bine fertilizat, folosind compost sau pudra de oase sau de corn, iar in jurul arborilor, arbustilor si plantelor este important ca solul sa fie afanat.


5. Evita bolile si parazitii care iti pot distruge gradina

Gradina ta poate fi extrem de fragila in fata bolilor si parazitilor. Tocmai din acest motiv te sfatuim sa fii pe faza pentru a putea interveni rapid, atunci cand vor aparea primele semne ale unor probleme.


Bucura-te in 2018 de o gradina superba. Necesita munca si atentie, dar tu si familia ta veti putea beneficia de pe urma acestui efort. Confortul si satisfactia de a avea o curte spectaculoasa, dar si legume delicioase vor face ca tot acest efort inceput chiar din startul anului sa merite.


Sursa foto: Shutterstock / Copyright: wolfness72


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016