Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

A fost infiintata o noua asociatie pentru promovarea produselor agroalimentare romanesti

a-fost-infiintata-o-noua-asociatie-pentru-promovarea-produselor-agroalimentare-romanesti

Asociatia are ca scopuri promovarea produselor agroalimentare bihorene, consilierea fermierilor din judet, organizarea de targuri si colectarea produselor de la agricultorii din Bihor in vederea vanzarii lor in piete sau supermarketuri.


Aproape 100 de fermieri bihoreni au participat miercuri la evenimentul de lansare a Asociatiei pentru Cercetarea si Promovarea Produselor Agroalimentare Crisana, infiintata de noua cadre universitare si mai multi fermieri, cu scopul de a sustine si promova sectorul agroalimentar din Bihor produsele „cu gust si miros” din judet.
 
„Vrem ca produsele sanatoase si cu gust ale agricultorilor bihoreni sa ajunga pe masa consumatorului bihorean si fara intermediari. Incercam sa cream o comunitate in care sa fie prezenti toti cei interesati, de la consumatori, producatori si institutiile statului cu responsabilitati in aceasta zona, pentru a potenta dezvoltarea economica pe partea de agricultura a judetului Bihor. Noi avem un potential ridicat, dar putin valorificat. Ne dorim sa facilitam dezvoltarea comunitatii din interiorul ei, cu resursele pe care deja oarecum le are”,  a declaratvicepresedintele asociatiei Crisana, Remus Rosca.
 
Exista doua categorii mari de grup-tinta pentru asociatie: fermierii — pe care vor sa ii ajute sa produca eficient produse sanogene si consumatorii — care trebuie sa aiba acces la produse sanatoase.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Avand in vedere ca principala problema a fermierilor este aceea de a-si vinde produsele, primul proiect al asociatiei va fi amenajarea unor zone delimitate in pietele oradene, unde vor putea vinde doar membrii asociatiei. Zonele vor fi branduite cu bannere „Produs de Bihor pentru bihoreni”.
 
„Pentru a oferi calitate, produsele ce vor fi vandute vor trece prin trei filtre: ne vom cunoaste toti producatorii, membri ai asociatiei, vom vedea in teren cum produc, apoi fermierii se cunosc intre ei si vom fi sesizati daca se apeleaza la rele practici. Al treilea filtru, cel mai obiectiv, vor fi testele de laborator, efectuate, deocamdata, in Cluj-Napoca”,  a precizat vicepresedintele Rosca.
 
Alt proiect, care se va derula in luna septembrie, in Cetatea Oradea, va fi un targ de prezentare a comunelor din judet si a producatorilor din aceste localitati, pentru a-si face cunoscut potentialul turistic al comunei si producatorii, in scopul de a incuraja oradenii sa faca turism in propriul judet si sa achizitioneze produse agricole de la concetatenii lor. Pe termen mediu se intentioneaza infiintarea unor spatii de depozitare in frig, achizitionarea de produse si revanzarea lor.
 
Asociatia are ca scopuri promovarea produselor agroalimentare bihorene, consilierea fermierilor din judet, organizarea de targuri si colectarea produselor de la agricultorii din Bihor in vederea vanzarii lor in piete sau supermarketuri. 

Sursa foto : ebihoreanul.ro

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016