Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

A fost lansat noul Program Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime

a-fost-lansat-noul-program-operational-pentru-pescuit-si-afaceri-maritime

Noul program isi propune cresterea productiei in acvacultura, piscicultura si procesare, cresterea capacitatilor de productie ale operatorilor economici, conservarea biodiversitatii si protectia mediului, mentinerea si crearea de locuri de munca, in special in zonele pescaresti.


Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a anuntat lansarea Programului Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime (POPAM) 2014-2020. La conferinta de lansare a POPAM 2014-2020, care s-a desfasurat laConsiliul Judetean Tulcea in 21 aprilie 2016, au participat Simona Allice Man, secretar de stat MADR, expertii Directiei Generale Pescuit – Autoritate de Management pentru Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime, precum si potentiali beneficiari dar si fosti beneficiari ai Programului Operational pentru Pescuit 2007-2013 precum si autoritati locale.
 
Strategia POPAM 2014-2020 isi propune cresterea productiei in acvacultura, piscicultura si procesare, cresterea capacitatilor de productie ale operatorilor economici, conservarea biodiversitatii si protectia mediului, mentinerea si crearea de locuri de munca, in special in zonele pescaresti.
 
In POPAM 2014-2020 au fost selectate 28 de masuri din cadrul Prioritatilor Uniunii Europene. Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime 2014-2020 este finantat prin Fondul european pentru pescuit si afaceri maritime (FEPAM).
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

FEPAM este fondul Uniunii Europene destinat politicilor europene in domeniul pescuitului si al afacerilor maritime in perioada 2014-2020. Romania are o alocare financiara de 168.421.371 euro, la care se adauga 25% contributie nationala. FEPAM sprijina operatorii in tranzitia catre un pescuit durabil,ajuta comunitatile din zonele de coasta sa isi diversifice economiile,finanteaza proiecte care creeaza noi locuri de munca si imbunatatesc calitatea vietii in regiunile de coasta ale Europei,faciliteaza accesul la finantare.
 
Strategia POPAM 2014-2020 a fost construita pornind de la prioritatile Uniunii Europene - promovarea pescuitului durabil din punctul de vedere al mediului, eficient din punctul de vedere al utilizarii resurselor, inovator, competitiv si bazat pe cunoastere, stimularea acvaculturii durabile din punctul de vedere al mediului, eficiente din punctul de vedere al utilizarii resurselor, inovatoare, competitive si bazate pe cunoastere, incurajarea punerii in aplicare a Politicii Comune de Pescuit, cresterea gradului de ocupare a fortei de munca si sporirea coeziunii teritoriale, stimularea comercializarii si prelucrarii, sustinerea implementarii Politicii Maritime Integrate.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016