Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

A inceput cea de 20-a editie a targului Indagra

a-inceput-cea-de-20-a-editie-a-targului-indagra

Cel mai mare si important eveniment agricol din Romania, Indagra 2015 este organizat de ROMEXPO in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, sub patronajul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.


Indagra 2015 este cel mai mare targ de profil din Romania, avand ca scop promovarea agriculturii din tara noastra, potentialului zootehnic autohton, produselor traditionale Bio si a soiurilor de vinuri romanesti recunoscute international.
 
Cea de-a XX-a editie a targului se desfasoara in perioada 28 octombrie – 1 noiembrie 2015, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo, ocupand 8 pavilioane (C1, C2, C3, C4, C5, C6, D2, E2) si toate platformele exterioare.
 
In aceeasi perioada, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo se vor desfasura alte 4 evenimente cu tematici complementare, mai precis  Indagra Food 2015 – Targ international pentru industria alimentara, All Pack 2015 – Expozitie internationala pentru ambalaje, materiale, masini si echipamente specifice, Expo Drink & Wine 2015 – Targ de vinuri, bauturi alcoolice si non-alcoolice si Targ dr Produse Traditionale Vii 2015.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, participa miercuri, 28 octombrie 2015, la deschiderea oficiala a targului. In cadrul expoziţiei, autoritaţile aflate in structurile Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, realizeaza o serie de conferinte unde vor fi abordate tematici de actualitate ce vizeaza stadiul implementarii fondurilor europene pentru dezvoltare rurala, precum si prioritatile Romaniei, aşa cum se reflecta in Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020, precum si in Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime 2014-2020, in privinta sectorului de pescuit si acvacultura din Romania.
 
In acest sens, Sala Titulescu va gazdui, in data de 29 octombrie 2015, ora 10.00, o conferinţa organizata de Directia Generala Pescuit – AMPOP cu tema „POPAM si noua perspectiva pentru sectorul de pescuit si acvacultura din Romania”. In cadrul acesteia, secretarul de stat George Turtoi va face o prezentare a sumelor alocate si a obiectivelor prioritare, precum si a noutatilor POPAM 2014-2020.
 
In data de 30 octombrie 2015, in Sala Titulescu din cadrul complexului expozitional, ora 10.00, va avea loc Conferinta „PNDR 2014 – 2020: 2015 – primul an de implementare. Perspective 2016”. In cadrul evenimentului, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale va vorbi celor prezenti despre contributia PNDR 2014-2020 la dezvoltarea agriculturii si a spatiului rural din Romania.
 
Sambata, 31 octombrie 2015, la ora 13.00, in cadrultargului, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale va acorda premiile pentru Fermierul Anului 2015. Cea de-a doua editie a singurului eveniment de anvergura nationala ofera prilejul de a face cunoscute eforturile si rezultatele deosebite inregistrate in acest an de producatori agricoli din intreaga tara, fiind premiati atat cei care deruleaza activitati in sectorul vegetal si in zootehnie, cat si tineri fermieri.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016