Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Achizitii publice: se modifica celebra ordonanta 34


Procedura achiziţiilor publice ar putea fi modificată, spune primarul municipiului Bacău, Romeo Stavarache. El afirmă că actuala reglementare este foarte complicată şi provoacă întârzieri de 5-6 luni ale proiectelor cu fonduri europene. Documente ataşate:
Ordonanta 34 Achizitii Publice, inclusiv anexele si completarile

Primarul municipiului Bacău, Romeo Stavarache spune că i-a cerut premierului Călin Popescu Tăriceanu modificarea Ordonanţei care reglementează procedura achiziţiilor publice, informeaza The Money Channel.

În acest sens, spune Stavarache, Guvernul va trimite în perioada următoare Comisiei Europene o propunere de modicare a procedurilor pentru urgentarea achiziiţiilor publice.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

Primarul municipiului Bacău spune că regulile impuse de Uniunea Europeană pentru derularea contractelor publice sunt greoaie şi duc la mari întârzieri în realizarea proiectelor de infrastructură cu fonduri europene.

"Ordonanţa 34 a achiziţiilor publice este o ordonanţă foarte greoaie, şi condiţiile impuse de UE cred că ar trebui modificate. Am vorbit săptămâna trecută cu premierul Tăriceanu care ne-a asigurat că va trimite o scrisoare Uniunii Europene în acest sens şi va propune chiar schimbarea procedurilor care întârzie aceste proiecte uneori chiar şi cu 5-6 luni de zile," a declarat Romeo Stavarache.

Municipiul Bacău a fost inclus de Guvern pe lista cu 13 oraşe declarate poli de dezvoltare urbană. Acestea urmează să primească fonduri europene de 50 milioane de euro pentru dezvoltarea infrastructurii urbane.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016