Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Acord de finantare pentru fermieri intre Exim Bank si Agricover Credit

acord-de-finantare-pentru-fermieri-intre-exim-bank-si-agricover-credit

Cele doua institutii financiare nu sunt la prima colaborare in acest sens, un alt acord similar fiind incheiat in anul 2013.


In cursul acestei sapatamani reprezentantii Exim Bank si cei ai Agricover Credit, institutie financiara non-bancara specializata exclusiv pe finantarea agriculturii, au anuntat incheierea unui nou acord intre cele doua parti vizand un imprumut in valoare de 100 de milioane de lei , adica peste 22 de milioane de euro, pentru acordarea de servicii financiare destinate fermierilor.
 
Cele doua institutii nu sunt la prima colaborare in scopul sprijinirii financiare a fermierilor, primul acord de acest gen fiind incheiat in 2013, banca  acordand atunci societatii un imprumut in valoare de 70 de milioane de lei.
 
Referitor la acordul nou incheiat, presedintele Exim Bank, Traian Halai , a declarat ca „agricultura ramane un domeniu strategic care ofera oportunitati importante pentru dezvoltarea de afaceri solide, iar parteneriatul cu Agricover Credit ne-a permis sa ne implicam in sustinerea acestora prin finantarea indirecta a peste 400 de fermieri locali”.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Prin acest imprumut, reprezentantii Agricover Credit au anuntat ca  isi propune consolidarea pozitiei de jucator principal pe segmentul agri-finance astfel ca una dintre directiile strategice o reprezinta atragerea de resurse financiare de la bancile locale si internationale, incat sa poata asigura cresterea volumului total de credite acordate.
 
In acest sens, Robert Rekkers, directorul general al Agricover Credit, a declarat ca „Agricover Credit s-a dezvoltat puternic in ultimii ani si cresterea inregistrata in 2014 raspunde nevoilor de finantare din piata. Pentru acest an ne-am propus sa sustinem ritmul rapid de dezvoltare si sa crestem numarul de clienti, iar parteneriatul cu EximBank ne ajuta sa atingem aceste obiective si sa oferim fermierilor produse financiare adaptate, capabile sa sustina eficient dezvoltarea acestora. In acest sens, in urmatoarea perioada suntem interesati sa jucam un rol activ si in finantarea proiectelor europene”.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016