Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Actiune a politistilor premergatoare Sarbatorilor de Pasti: 168 de amenzi, in valoare de 850 000 de lei

actiune-a-politistilor-premergatoare-sarbatorilor-de-pasti-168-de-amenzi-in-valoare-de-850-000-de-lei

Politistii de investigare a fraudelor si de la rutiera, sub coordonarea Directiei de Investigare a Fraudelor – I.G.P.R au aplicat miercuri si joi peste 160 de sanctiuni contraventionale in valoare totala de 840.500 de lei au fost aplicate de politisti, in urma actiunii desfasurate, in Bucuresti si pe raza a 6 judete, pentru prevenirea evaziunii fiscale in domeniul achizitiilor intracomunitare si al transportului de marfuri


Ca masura complementara, politistii au confiscat marfuri in valoare de 208.600 de lei.      
Paina in prezent, politistii au verificat documentele a 302 societati comerciale, iar specialistii A.N.S.V.S.A. au verificat stocurile de produse, originea materiilor prime, distributia acestora si conditiile de producere.

Peste 100 de politisti de investigare a fraudelor si de la rutiera au fost angrenati in actiune, actionaind in complexe comerciale din Bucuresti si judetele Ilfov, Arad, Bihor, Giurgiu, Timis si Dolj.

Oamenii legii au verificat si autovehiculele care transporta marfuri din spatiul comunitar si extracomunitar pe teritoriul Romainiei, din categoria legume-fructe si produse din carne.
In urma actiunii, politistii au constat,19 infractiuni de evaziune fiscala, prin care s-a creat un prejudiciu de 789.500 de lei si au aplicat 168 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 840.500 de lei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h


Actiunile politistilor din ultimele doua zile se inscriu in planul de actiuni la nivel national, dispus de Seful Politiei Romaine, pentru perioada 1- 19 aprilie a.c., pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale premergatoare Sarbatorilor de Pasti, cu preponderenta a celor de evaziune fiscala.

Cea mai ingrijoratoare descoperirea a politistilor a avut loc miercuri,  in Sectorul 1 al Capitalei a fost ddepistata o fabrica ilegala de mezeluri, care functiona fara niciun fel de autorizatie.
 
Din verificarile facute pana la acest moment reiese ca, initial, firma respectiva a functionat in conditii de legalitate, pana la momentul in care administratorul a subinchiriat-o unei alte societati comerciale. Noii administratori au pastrat obiectul de activitate, insa nu s-au mai obosit sa isi obtina autorizatiile necesare, continuand sa produca mezeluri ilegal.
 
Anchetatorii banuiesc care ar putea fi motivele pentru care noii administratori au preferat sa continue productia clandestin, suspectand ca aici s-ar fi putut fabrica produse contrafacute, pe care au fost aplicate etichete ale unor marci cunoscute, in scopul inducerii in eroare a consumatorilor si a clientilor carora le-au fost plasate la vanzare respectivele produse.
 
Fabrica ilegala a fost inchisa imediat, iar in prezent se fac cercetari pentru a se stabili daca produsele acesteia au ajuns in marile hipermarket-uri, precum si pentru identificarea acestora si scoaterea lor de pe piata. 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016