Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Adeverinte de la APIA pentru finantarea capitalului de lucru

adeverinte-de-la-apia-pentru-finantarea-capitalului-de-lucru

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza beneficiarii Masurii 215 Plati privind bunastarea animalelor din Programul National de Dezvoltare Rurala 2007-2013 ca elibereaza adeverinte pentru cei care intentioneaza sa acceseze credite pentru finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente.


Creditele ofera fermierilor posibilitatea utilizarii de resurse financiare, necesare activitatilor curente, pana la efectuarea, de catre APIA, a platilor la care sunt indreptatiti potrivit prevederilor legale in vigoare. Pana la aceasta data, Agentia a incheiat conventii cu CEC Bank SA, Banca Comerciala Romana, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, Creditcoop, Intesa Sanpaolo Romania, Agricover IFN SA, Unicredit tiriac Bank, in conformitate cu prevederile Masurii 215- Plati privind bunastarea animalelor -porcine si Ordinului Ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale nr.149/2012 pentru aprobarea modelului cererii de ajutor privind masura 2.1.5 - Plati privind bunastarea animalelor –porcine. Potrivit conventiilor, la solicitarea scrisa a fermierului, APIA va elibera o Adeverinta de inregistrare a fermierului prin care confirma: - ca solicitantul a depus cerere de ajutor pentru Masura 215 - Plati privind bunastarea animalelor. - 25 % din valoarea sprijinul solicitat.

Valoarea creditului/facilitatii de finantare va fi de pana la 90% din suma cuvenita din Platile privind bunastarea animalelor, denominata in lei astfel: a) pentru creditele acordate de Banca pana la data de 31.12.2012 inclusiv, la cursul leu/euro comunicat de Banca Centrala Europeana la data solicitarii creditului; b) pentru creditele acordate de Banca incepand cu data de 01.01.2013 inclusiv, la cursul leu/euro comunicat de Banca Centrala Europeana din data de 31.12.2012. Fondul de Garantare a Creditului Rural – FGCR IFN S.A. si Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderi Mici si Mijlocii garanteaza 80% din valoarea creditelor acordate de Banca.

APIA ii sfatuieste pe fermieri sa isi aleaga creditorul numai dupa un studiu atent al conditiilor impuse de fiecare banca, pentru a obtine conditiile de creditare cele mai avantajoase si care se potrivesc cel mai bine profilului exploatatiei sale.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Optiunea de a solicita creditul apartine integral fermierului.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016