Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Adrian Radulescu: Vom finaliza platile pe suprafata pana in luna martie (subventii 2011)


Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale intenţionează să finalizeze plăţile pe suprafaţă către fermieri în martie, cu trei luni mai devreme faţă de termenul limită, conform precizărilor făcute vineri de secretarul de stat Adrian Rădulescu, la Zalău, în cadrul unei întâlniri cu agricultorii din Sălaj.
"Discutând despre subvenţiile pe suprafaţă, deja am finalizat (plata - n.r.) pentru 800.000 de fermieri. Dorim ca până la 1.100.000 de fermieri să-i plătim în luna februarie, iar în luna martie să ne mai rămână 80.000 de fermieri. Dorim ca în martie să încheiem plăţile pe suprafaţă şi nu la 30 iunie, care este termenul limită. De asemenea, la 30 iunie dorim să fim pregătiţi să vă eliberăm adeverinţe, pentru cei care doriţi să vă luaţi credit pentru anul agricol 2011, să puteţi beneficia pentru lunile iulie, august, septembrie la producţia neterminată, să aveţi banii necesari să începeţi activitatea noului an", a precizat secretarul de stat.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Rădulescu a adăugat că este foarte important ca banii să ajungă la agricultori "azi", adică atunci când este nevoie de ei, şi nu "mâine", pentru că "mâine este prea târziu, şi poimâine nu mai folosesc aproape la nimic". Reprezentantul Ministerului Agriculturii a subliniat faptul că în 2010 s-a reuşit plata, în termen, a 98% din subvenţiile acordate agricultorilor prin intermediul APIA, România fiind astfel unul din cele patru state din UE care au reuşit să facă plăţile la timp. În ceea ce priveşte nivelul subvenţiilor acordate agricultorilor de Uniunea Europeană, secretarul de stat a atras atenţia celor prezenţi că, deşi din punctul de vedere al Uniunii se puteau plăti sume mai mari, statul român a plătit doar atât cât şi-a putut permite, dar că, în perioda 2014-2020, aceste sume vor creşte, putând ajunge, de exemplu, în cazul subvenţiei pe suprafaţă, la 210-220 de euro pe hectar.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016