Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Agricola Bacău investeşte 70.000 euro în gama "Răsfăţ la grătar"


Agricola Bacău lansează o nouă gamă de produse refrigerate din carne de pasăre - Răsfăţ la grătar, în urma unei investiţii de aproximativ 70.000 de euro, oferind astfel românilor o soluţie rapidă pentru organizarea unui grătar la iarba verde.

„Strategia Agricola Bacău pentru anul în curs vizează înnoirea portofoliului de produse în acord cu necesităţile reale ale consumatorului. Răsfăţ la grătar este o gamă nouă, special creată pentru petrecerea timpului liber în anotimpul cald, disponibilă în cinci sortimente distincte, cel mai des preferate de consumatori - frigărui asortate, pulpe de pui dezosate, piept dezosat feliat, aripioare de pui, ciocănele de pui - toate gata de pus pe grătar”, a declarat Vasile Roman, director general Europrod SA.

Pentru o oferi aroma incofundabilă a cărnii la grătar, produsele Răsfăţ la grătar sunt lăsate la macerat în condimentele cele mai potrivite, timp de 6 ore, la o temperatură cuprinsă între 0°şi 4°C, oferindu-li-se astfel mai multă savoare.

„Aceasta vară se anunţă una caniculară, astfel că tot mai mulţi români vor alege să iasă în natură, împreună cu familia sau prietenii. Ne aşteptăm ca gama sezonieră Răsfăţ la grătar să ne aducă un plus în vânzările celor cinci sortimente menţionate de 15%”, a precizat Vasile Roman, director general Europrod.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Produsele din gama Răsfăţ la grătar trec prin mai multe etape de pregătire până să fie gata de pus pe jar: materia primă refrigerată este atent selecţionată, malaxarea cărnii ajută la frăgezire şi la însuşirea aromelor condimentelor naturale, macerarea este foarte importantă în condiţiile în care carnea pentru grătar nu se pregăteşte ad –hoc, formarea definitivează produsul ca atare (de exemplu, la frigărui – se tranşează şi se introduc bucăţile pe băţul de bambus), iar ambalarea se face în tăviţă cu folie cryofilm şi manşon personalizat.

Noua gamă de produse este disponibilă în reţelele de tip supermarket şi hypermarket, dar şi în reţeaua de magazine proprii a Agricola Bacău..

În primul trimestru din 2010, categoria semipreparate şi produse pre-gătite din carne, obţinute la fabrica Europrod, a înregistrat o creştere în volum a vânzărilor cu 23% şi o creştere valorică de 17,1%. Europrod este lider de piaţă în segmentul semipreparate din carne, cu o cotă volumică 34% (sursa: MEMRB Romania).

La nivelul Grupului, Agricola Bacău şi-a bugetat o creştere a cifrei de afaceri pentru anul 2010 cu aproximativ 17%, cu o marjă netă de 3,5 – 4%, în condiţiile în care piaţa va accepta inevitabilele creşteri ale preţurilor.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016