Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Agricover Credit a prezentat bilantul finantarilor acordate fermierilor anul trecut

agricover-credit-a-prezentat-bilantul-finantarilor-acordate-fermierilor-anul-trecut

Agricover Credit a dezvoltat produse speciale pentru aceste segmente de clienti, puse la dispozitie prin intermediul unor echipe comerciale dedicate care se deplaseaza direct la ferma.


Agricover Credit IFN a acordat anul trecut plasamente in valoare de 1,37 miliarde lei fermierilor romani si a realizat un profit operational de 29,6 milioane lei, in crestere cu 19% fata de anul 2016.
 
„In anul 2017 am acordat finantare in valoare de  1,37 miliarde lei unui numar de 2350 fermieri care fac agricultura profesionista. Cresterea remarcabila a volumului de credite acordate confirma faptul ca agricultura romaneasca este in plina dezvoltare, iar fermierii au nevoie de solutii de creditare specializate si inovatoare care sa le permita aplicarea celor mai noi tehnologii si extinderea fermelor” a declarat Robert Rekkers, directorul general al Agricover Credit IFN.
 
Rata creditelor neperformante cu restante mai mari de 90 de zile a fost de 1,55%, mentinandu-se la un nivel foarte bun, mult sub valoarea medie a sistemului bancar romanesc.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Numarul clientilor activi a crescut cu 22% fata de anul anterior si a avut la baza extinderea portofoliului de clienti micro (sub 100 hectare),  mici si mijlocii (segmentul clientilor 100-400 hectare). Agricover Credit a dezvoltat produse speciale pentru aceste segmente de clienti, puse la dispozitie prin intermediul unor echipe comerciale dedicate care se deplaseaza direct la ferma. 
 
Anul 2017 a fost un an foarte bun pentru agricultura romaneasca, inregistrandu-se o crestere a profitabilitatii sectorului agricol cu productii record la principalele culturi, care plaseaza Romania pe primele locuri in Europa, comparativ cu marii producatori agricoli din vestul continentului.
 
Contextul pozitiv a determinat  cresterea interesului fermierilor pentru modernizarea fermelor şi extinderea suprafetelor lucrate prin achizitii de teren.  „Datorita produselor specializate, a reactiei rapide si nebirocratice, suntem prima optiune a fermierului de fiecare data cand are nevoie de finantare pentru achizitia de teren oriunde in Romania”,  a precizat Robert Rekkers.
 
In ceea ce priveste finantarea zootehniei, in completarea solutiilor de finantare specializata pentru fermele de vaci de lapte si ferme de porci, in 2017 Agricover Credit a lansat noi solutii dedicate fermelor de vaci de carne. Pentru anul 2018, compania are in vedere consolidarea portofoliului de produse si credite dedicate zootehniei.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016