Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Agricultorii, nemultumiti de valoarea despagubirilor promise

agricultorii-nemultumiti-de-valoarea-despagubirilor-promise

Laurentiu Baciu, presedintele Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania spune ca cestea nu vor acoperi nici macar 10 la suta din valoarea pagubelor provocate de seceta.


Ministrul Agriculturii a anuntat recent ca autoritatile intentioneaza sa plateasca in avans, respectiv in lunile noiembrie sau decembrie 2015, despagubirile pentru pagubele suferite de fermieri din cauza secetei, iar sprijinul nu va fi mai mare de 400 de lei pe hectar, la culturile de baza, insa acest anunt a starnit nemul;tumire in randul fermierilor.
 
Astfel, Laurentiu Baciu, presedintele LAPAR, a declarat la scurt timp dupa anuntul facut de ministrul Daniel Constantin ca suma respectiva este foarte mica si ca nu va acoperi nici 10 la suta din totalul pagubelor produse de seceta in culturi.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
„Cu mare lucru nu plecam acasa. Totul e numai la viitor, vom face, vom drege, dar nu stim exact suma pentru despagubiri, am tras noi concluzia ca pana la urma ar fi o suma foarte mica, ceea ce nu ne acopera nici zece la suta din pagube. Intelegem ca nu sunt bani, cerintele sunt mari, vor toti, si zootehnia, toata lumea vine la pomul laudat, dar s-ar putea pana la urma sa fie doar o mica atentie. In sensul acesta am venit cu propunerea catre ministru, ca, macar pentru cei care sunt afectati real de seceta si care au pierderi enorme, sa se dea un avans mai mare. Propunerea noastra a fost sa le dea 70 la suta. Ministrul a apreciat propunerea, acum sa vedem daca se si materializeaza. Am cerut sa urgenteze cu acele datorii pe care le are ministerul fata de noi, ma refer la subventia la motorina pe trimestrul I si II, sa urgenteze cu APIA, pentru ca agentii economici sa-si poata lua credite pe baza adeverintelor”, a declarat Laurentiu Baciu, in replica la nauntul facut de ministru.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016