Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Agricultura, domeniu prioritar pentru companiile arabe din România


Investitori din Golf, respectiv din Arabia Saudita, Emiratele Arabe Unite, Bahrain, Oman, Kuweit si Qatar, sunt interesati sa se extinda in Romania. Potrivit Mediafax, companiile arabe țintesc domenii precum agricultura, infrastructura si sectorul financiar, si sunt dispuse sa aloce minimum 20 milioane dolari pentru un proiect.
"Statele Golfului si-au exprimat intentia de a identifica in Romania proiecte fezabile de investitii, la valori de minimum 20 de milioane de dolari, in sectoarele agricultura, resurse naturale - petrol si gaze, petrochimie, infrastructura, banci&finante, IT&C, sanatate&industria farmaceutica, educatie si cercetare, cai ferate, retele de electricitate, IMM-uri si altele", se arata intr-un comunicat al Forum Invest, care va organiza in luna martie un forum de afaceri pe aceasta tema la Bucuresti.

Forumul de la Bucuresti face parte dintr-un program de intalniri economice, organizate intre tarile membre ale Consiliului de Cooperare al Golfului (CCG) (din care fac parte statele Arabia Saudita, Emiratele Arabe Unite, Bahrain, Oman, Kuwait si Qatar) si Europa de Sud-Est, in perioada 2011-2012 in mai multe orase din cele doua regiuni.

Unul dintre investitorii interesati de proiecte in Romania este Hassad Food, fondul de investitii in sectorul agricol al Autoritatii de Investitii din Qatar, care vrea sa dezvolte un parteneriat in domeniu in Romania.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


De asemenea, Doha Bank si-a exprimat interesul de a se extinde si de a-si intari prezenta in Bucuresti, in functie de existenta unor proiecte concrete, pe care sa le dezvolte impreuna cu investitori romani. Cu un birou de reprezentare deschis in urma cu trei ani la Bucuresti, Doha Bank este prima institutie financiara din Qatar prezenta pe piata locala.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016