Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Agroadvice publica primul numar al unui newsletter specializat pe consultanta agricola. Recomandari tehnologice la grau, rapita si orz, pentru luna octombrie

Recomandari tehnologice pentru luna octombrie 2009 pentru grau, rapita si orz - titreaza AgroAdvice News, cea mai noua publicatie de profil din tara. AgroAdvice News se adreseaza direct specialistilor care isi desfasoara activitatea in cadrul fermelor de productie vegetala, inginerilor agronomi si intreprinzatorilor. Publicatia apare sub forma unui buletin cu aparitie bilunara si contine sfaturi legate de tehnologiile de cultura, de produsele pentru protectia plantelor si de soiurile recomandate in conditiile pedoclimatice din tara noastra.

Descarca primul numar al newsletterului:


AgroAdvice este editat de o echipa de specialisti cu o experienta bogata in administrarea fermelor, specialisti care beneficiaza de sprijin si instruire din partea Danish Agricultural Advisory Service (DAAS), unul din liderii pietei europene de consultanta agricola.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Parteneriat romano-danez, la infiintarea Agroadvice
AgroAdvice si-a inceput activitatea la inceputul lunii septembrie sub forma unui joint-venture romano-danez, pe o piata in care cererea de consultanta tehnica in agricultura depaseste cu mult oferta existenta.

Potrivit unui comunicat al companiei, AgroAdvice furnizeaza atât consultanţă tehnică de specialitate, cât şi financiară pentru fermele de pe teritoriul României, indiferent dacă acestea se află în proprietatea unor acţionari români sau aparţin unor investitori straini.

Consultanta tehnica si financiara pentru fermieri
Consultanţii AgroAdvice ofera consultanţă fermierilor pentru întregul ciclu agricol, cuprinzând inclusiv planificarea rotatiei culturilor pe un termen de 3 – 5 ani, realizarea tuturor activităţilor de întreţinere a culturilor, cele mai eficiente utilaje care trebuie folosite, sistemele de irigaţii, precum şi în ceea ce priveşte aspectele economice şi financiare ale managementului unei ferme. AgroAdvice va avea inclusiv un centru de suport tehnic telefonic pentru evaluarea situaţiilor de urgenţă.

Compania AgroAdvice este deţinută în proporţii egale de către doi fondatori – Grupul Agricover şi, respectiv, DAAS. Pentru perioada rămasă pană la finele anului in curs, planul de business al AgroAdvice prevede investiţii în valoare de cca 500.000 Euro şi startul unui amplu program de transfer al know-how-ului specific din Danemarca: membri ai staff-ului DAAS şi o serie de consultanţi danezi se vor reloca în Romania şi vor fi implicaţi direct în dezvoltarea companiei, în proiectele de dezvoltare a fermelor locale, vor susţine programe de training pentru specialiştii români care vor colabora cu AgroAdvice.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016