Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Agroconnect 2014 - conecteaza fermierii la tehnologie

agroconnect-2014-conecteaza-fermierii-la-tehnologie

Seria de evenimente Agroconnect a continuat si in acest an, prin a cincea editie. In perioada 15 ianuarie-5 februarie 2014, compania BASF a organizat o campanie maraton de simpozioane in principalele zone agricole ale tarii: Constanta, Tulcea, Braila, Craiova, Alexandria, Iasi, Timisoara, Oradea si Giurgiu.


In cadrul campaniei “Sa fii fermier. Cea mai importanta meserie din lume” au fost prezentate tehnologiile de protectie a plantelor pentru culturile de camp: cultura cerealelor, cultura de floarea soarelui, cultura de porumb, cultura de rapita.

In seria tehnologiilor de protectie a culturilor de grau si orz a fost evidentiat in mod deosebit fungicidul Capalo, care potrivit reprezentantilor companiei, vine cu o formula noua – stick and stay-care isi propune sa adere foarte bine la limbul foliar, astfel incat substanta activa sa fie absorbita intr-o cantitate mult mai mare, evitandu-se astfel pierderile masive pe sol.

“Noi venim in acest an cu o noutate. Este vorba despre fungicidul Capalo, un fungicid cu trei substante active, care are in primul rand substanta active metrafenona, un specialist in combaterea fainarii.Noi cunoastem faptul ca fainarea apare la inceputul perioadei de vegetatie, din aceasta cauza, recomandam acest produs ca prim tratament”, a declarat Mircea Chetrone, marketing manager Agro Department, intr-un interviu acordat pentru emisiunea Romania Agricola.

Chetrone a mai vorbit despre importanta tratamentelor tehnologice in obtinerea unor culturi de calitate si profitabile.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

“Totul se vinde in functie de masa hectolictrica, coeficientul de deformare, procentul de gluten, masa 1000 de boabe, practic insusirile de panificatie ale boabelor de grau, care determina obtinerea unei paini de calitate. Iar formarea acestei culture de calitate incepe inca de la primele faze de vegetatie si sigur sunt influentate de verigile tehnologice. Una dintre verigile tehnologice importante o reprezinta protectia culturii. De aceea noi venim cu aceste produse, care sunt de top si in Europa de Vest. Fermierii de acolo au rezultate foarte bune”, a mai declarat reprezentantul companiei BASF.

Evenimentul Agroconnect a atras si in acest an un numar mare de fermieri, interesati de protejarea culturilor si de cresterea productiilor.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016