Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Agromalim - 28 de editii pentru cel mai important eveniment agricol din Vestul Romaniei

agromalim-28-de-editii-pentru-cel-mai-important-eveniment-agricol-din-vestul-romaniei

Cu o experienta si traditie de 27 de ani in organizarea evenimentelor agricole, Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad propune si in acest an o editie speciala pentru unul dintre cele mai importante evenimente in domeniul agriculturii din Romania - a 28-a editie a targului international de agricultura, industrie alimentara si ambalaje Agromalim, editie care se va desfasura in perioada 7-10 septembrie 2017.

Agromalim 2016 in cifre
Editia precedenta a reunit in perioada 8 – 11 septembrie, la complexul Expo Arad, 275 de expozanti din care 236 din Romania si 39 din Ungaria, Germania, Austria, Italia care au expus pe o suprafata de 3.500 mp interior si 30.500 mp exterior. Targul a fost vizitat de 15.055 persoane, fermieri, specialisti din agricultura, agenti economici si public larg.
 
O oferta diversificata pentru vizitatori la AGROMALIM 2017
In cadrul evenimentului vor fi expuse: tehnologii, masini si utilaje agricole, inputuri pentru fermele de cultura plantelor, sisteme de crestere si furaje pentru animale, medicamente si instrumentar de uz veterinar, echipamente pentru industria alimentara, produse agroalimentare, ambalaje, servicii de consultanta, reviste, carti si cataloage de specialitate.
 
Puncte de interes pentru participanti

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Expozitia de animale de rasa si de hobby organizata cu sprijinul Agentiei Nationale de Zootehnie si al asociatiilor de crescatori de animale cu siguranta va fi una din atractiile evenimentului. Nu va fi neglijat nici interesul participantilor de a se informa, demonstratiile in camp cu utilaje pentru prelucrarea solului cu tehnologii conventionale, minim de lucrari si semanat direct, conferintele, prezentarile si intalnirile cu specialistii si reprezentantii institutiilor din sectorul agricol vor fi prezente pe agenda Agromalim 2017. Intalnirile de afaceri organizate intre firme romanesti si straine vor crea cadrul pentru noi contacte cu posibili parteneri romani si straini care sa ajute expozantii si vizitatorii la dezvoltarea afacerii.
 
Partenerii Agromalim
Editia de anul acesta are urmatorii parteneri: USAMVB Regele Mihai I al Romaniei din Timisoara, Agentia Nationala de Zootehnie, Oficiul Judetean de Zootehnie Arad, ACO Pastorul Crisana filiala Arad, ACOC Miorita Chisineu Cris, Asociatia Crescatorilor de Animale Arad.
 
Evenimente conexe in programul targului
Demonstratiile in camp se vor derula in parteneriat cu USAMVB Regele Mihai I al Romaniei din Timisoara si cu sprijinul Statiunii de Cercetare - Dezvoltare pentru Cresterea Bovinelor Arad.
Asociatiile de crescatori de animale se intalnesc in fiecare an la Arad si cu sprijinul lor va fi organizata traditionala Expozitie de animale, fiind expuse taurine si ovine – rase de lapte, mixte, de carne, cabaline, pasari de curte, animale de blana, animale de hobby.
Din program mai fac parte urmatoarele evenimente conexe, la fel de importante pentru participanti: concurs de indemanare conducere tractor, prezentare - agricultura de precizie - avantajul folosirii GPS-ului in agricultura, stand cu demonstratii - roboti pentru agricultura, demonstratii cu drone, salon de produse traditionale, conferinte de specialitate pe teme de interes pentru fermieri, informatii finantari si alte forme de sprijin pe programe nationale si europene, prezentari de firme si produse, intalniri ale asociatiilor de crescatori de animale.
 
Alege sa fii expozant la Agromalim
Perioada de inscrieri este in desfasurare, dar interesul crescut al firmelor care doresc sa participe la targul Agromalim 2017, a facut ca aproximativ 80% din spatii sa fie deja rezervate.

Cei interesati sunt rugati sa contacteze Departamentul de Targuri al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura a Judetului Arad, persoana de contact: Cimi Enache, tel.:+40.730.188 291 sau email: cimi.enache@ccia-arad.ro
 
 
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016