Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Agroromania alaturi de Asociatia Mici Producatori

agroromania-alaturi-de-asociatia-mici-producatori

In anul 2014 incepe o noua perioada de finantare, care poate oferi oportunitati de dezvoltare pentru micii producatori. Cu toate acestea, accesarea fondurilor europene continua sa fie un proces dificil, care nu pare sa fie la indemana oricui si pentru care este nevoie de un dialog constant intre producatori, consultanti si autoritati.


In acest context, Asociatia Mici Producatori (www.miciproducatori.ro) a organizat, pe data de 12 aprilie 2014, in incinta Romexpo, seminarul cu tema Mic Producator, caut finantare!

La eveniment au participat reprezentanti ai IMM-urilor, fermieri, meșteșugari, precum și consultanti in domeniul accesarii fondurilor europene, care au dezbatut noile oportunitati de finantare, dar si dificultatile procesului de aplicare.

„Credem ca perioada 2014-2020 trebuie sa fie privita cu mult pragmatism. Absorbtia fondurilor europene este un mijloc de dezvoltare pe termen lung si nu un scop in sine. Trebuie sa vedem banii nerambursabili ca pe un sprijin in dezvoltarea afacerii, dar nu ca pe singurul element care contribuie la succesul ei. E important sa se porneasca de la o dimensionare corecta a propriei capacitati, la care se adauga know how (sau deschiderea de a-l obtine), management coerent si promovare.” a declarat Karina MEREUTA, Presedinte al Asociatiei Mici Producatori.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Evenimentul s-a desfasurat cu sprijinul Romexpo si al publicatiilor 
AgroRomania (www.agroromania.ro), Agrointeligenta (www.agrointeligenta.ro) si Economic Zoom
(www.economiczoom.ro) 

Despre Asociatia MiciProducatori

MiciProducatori.ro vine ca un raspuns la cererea tot mai mare de produse romanesti si este menita sa ii puna in contact direct pe producatorii romani cu consumatorii individuali sau cu cei din categoria HORECA. Producatorii si artizanii romani pot deveni GRATUIT membri ai Miciproducatori.ro, iar oferta la lor va fi disponibila pentru oricine isi doreste sa achizitioneze produse autentice romanesti direct de la producator. In plus, Asociatia isi asuma rolul de a sprijini cu programe educationale si know how producatorii care doresc sa se promoveze la nivel national si international.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016