Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

AgroRomania alaturi de BBEvents la o noua editie a Conferintelor Agricole

agroromania-alaturi-de-bbevents-la-o-noua-editie-a-conferintelor-agricole

Intr-o economie care isi cauta inca drumul de iesire din criza, agricultura este pe cale sa devina unul dintre factorii de progres determinanti in urmatorii ani. Micii fermieri, afacerile de familie din agricultura, indiferent de dimensiunile lor, au nevoie insa de solutii concrete, viabile si accesibile.


Pentru a veni in intampinarea acestora, compania BBEvents a organizat la sfarsitul lunii aprilie conferinta “Surse de finantare pentru intreprinzatorii din agricultura - Alternative accesibile”. Evenimentul a avut loc in Aula Academiei de Stiinte Agricole si Silvice “Gheorghe Ionescu - Sisesti”  si a reunit jucatori importanti din industrie, agricultori, fermieri, precum si directori de companii cu afaceri conexe agriculturii.

In panelul introductiv au fost prezenti si au sustinut dezbaterea moderata de Laurentiu Ciocazanu – jurnalist/ redactor sef Pagina de Agricultură, parte a grupului media Reporter Virtual, Laurentiu Baciu – presedinte LA.P.A.R., Mihai Nicolescu – secretar general A.S.A.S., Robert Rekkers - Director General Agricover Credit IFN, Robert Maftei - Sales Manager Unicredit Leasing, Anca Bidian - CEO Kiwi Finance.

In deschiderea conferintei a fost subliniata ideea necesitatii unei sustineri complexe a agricultorilor din Romania – nu numai prin oferta de produse si servicii financiare, ci si prin implicarea autoritatilor, a Legislativului, pentru a rezolva probleme stringente ale domeniului.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h
Intreprinzatorii din agricultura isi pot finanta afacerile accesand diverse produse financiare oferite de banci si companii financiare nebancare, fonduri de investitii, noii investitori. Pe de alta parte exista companiile-suport ale activitatii agricole – furnizori de echipamente, materiale de insamantare, producatori si importatori de substante necesare proceselor agricole. De asemenea, trebuie luate in calcul si institutiile independente sau afiliate, prin Programele de finantare derulate, inclusiv fondurile europene nerambursabile.
 
Concluzia ar putea fi ca nu exista solutia financiara perfecta, dar exista solutia financiara potrivita fiecarei afaceri in parte!

 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016