Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ajutoarele nationale tranzitorii intra la plata saptamana aceasta

ajutoarele-nationale-tranzitorii-intra-la-plata-saptamana-aceasta

Anuntul a fost facut se seful APIA, care spune ca banii vor fi virati atat pentru fermierii din sectorul vegetal, cat si pentru cei din sectorul zootehnic.


Zilele acestea, APIA va incepe plata ajutoarelor nationale tranzitorii pentru fermieii din sectoarele zootehnic si vegetal, asa dupa cum a dat asigurari directorul general al agentiei, Adrian Pintea.
 
Totodata acesta a precizat si care este stadiul platilor efectuate de APIA pana la acest moment, precizand ca deja s-au facut plati de 660 de milioane de euro.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
„Din plata finala s-au facut deja plati de 660 de milioane de euro. Iar din aceasta saptamana se vor plati subventiile din Bugetul National, pana acum atat avansul cat si platile regulare, s-au facut din Fondul European de Garantare Agricola. Deci din bugetul national avem acel ANT 1 pentru culturile in teren arabil unde avem, pe langa schemele de plati directe, 16 euro pe hectar. Pentru in pentru fibra si canepa pentru fibra avem 6,66 euro pe hectar, ANT tutun avem  2.078,72 de euro pe hectar, ANT Hamei avem 423,11 euro pe hectar si ANT 6 pentru sfecla de zahar avem 72,69 de euro pe hectar. Mai departe avem avem si sumele care se acorda pentru sectorul zootehnie si anume ANT sectorul lapte unde acordam 22,18 euro pe tona de lapte. De asemenea, mai avem ajutorul national tranzitoriu pentru bovinele de carne care este 88,68 de euro pe cap de bovina, iar ajutorul national tranzitoriu pentru ovine si caprine care este de 5,75 euro pe cap de animal”, a declarat Adrian Pintrea intr-un interviu acorda Ziarului financiar.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016