Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ajutorul pentru cultivatorii de rosii in spatii protejate nu are nevoie de avizul Comisiei Europene

ajutorul-pentru-cultivatorii-de-rosii-in-spatii-protejate-nu-are-nevoie-de-avizul-comisiei-europene

Valoarea sprijinului financiar acordat beneficiarilor este de 13.481,4 lei de beneficiar pe an, suma ce reprezinta contravaloarea in lei a 3.000 pentru o suprafata de 1.000 de metri patrati.


Romania nu trebuie sa obtina avizul Comisiei Europene pe programul de sprijin pentru tomate cultivate in sere si solarii, pentru ca este un program de minimis care nu impune o notificare si din acest punct de vedere nu exista niciun risc pentru tara.
 
Seful MADR a precizat ca s-a dorit ca programul sa fie o masura de contracarare a importurilor, dar si de asigurare a necesarului de produse pentru populatie, de altfel fiind un optimist in privinta succesului pe care il avea programul printre producatorii agricoli.
 
„Cred ca avem sanse sa vedem produsele si in solar, si pe strada, si pe drum si pe taraba. O sa gasiti produse romanesti realizate prin acest program in luna mai. Evident ca aceste cantitati vor creste an de an, deoarece interesul se va multiplica. Daca azi, dupa 15 zile, sunt inscrisi peste 2.000 de producatori si inca 8.000 isi cauta documente pentru a putea fi inscrisi si a respecta conditiile de eligibilitate, am toata convingerea ca programul acesta va fi un succes in tara”, a mai precizat ministrul.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
La data de 16 februarie 2017, au fost primite 2.253 de solicitari de inscriere in programul de sprijin pentru tomate, cultivate in sere sau solarii. Acestea provin din 38 de judete, cele mai multe solicitari fiind din Olt, Giurgiu, Dolj, Galati, Teleorman si Buzau, care sunt, de altfel, puternice zone legumicole.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016