Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Albalact a incheiat un contract de leasing operational pentru 35 de vehicule Iveco


Producatorul de lactate Albalact a incheiat un contract de leasing operational derulat prin BRD Asset Management pentru 35 de autoutilitare Iveco, pe o perioada de 3 ani, a anuntat joi Protruck, distribuitorul autorizat al vehiculelor comerciale.

Cele 35 de vehicule sunt Iveco Ecodaily, cel mai recent model al gamei Daily, un vehicul inovator si ecologic, acordand o atentie sporita mediului inconjurator, fara a compromite insa performanta, durabilitatea si rezistenta. Chiar daca cerinta minima este Euro V, Daily este cu un pas inainte si toate vehiculele pentru sarcini grele sunt omologate conform standardelor EEV (Environmentally Friendly Enhanced Vehicle), standarde care protejeaza din ce in ce mai mult mediul inconjurator, justificandu-si astfel numele de Ecodaily. O alta valoare a marcii Iveco este siguranta si in aceasta idee, Daily are deja in echiparea standard ESP (Electronic Stability Control).

Tinand cont de nevoile specifice de transport ale Albalact, flota de 35 de vehicule este formata din 20 de vehicule cu masa maxima autorizata de 3,5 tone si 15 vehicule cu masa maxima autorizata de 6,5 tone. Toate vehiculele vor dispune de caroserie izoterma cu agregat de refrigerare.

Achizitia s-a realizat printr-un contract de leasing operational derulat prin BRD Asset Management, prin care Protruck pune la dispozitia Albalact, pe langa vehicule si un program de service complet pe o perioada de 3 ani, acesta incluzand toate operatiunile de mentenanta si reparatii. In acest sens, o importanta majora in incheierea tranzactiei a avut-o si reteaua de Centre de Service a Iveco Romania, foarte bine dezvoltata la nivel national, care face ca timpul de stationare a unui vehicul care are nevoie de interventii sa fie extrem de redus.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Albalact este un client extrem de important pentru noi, astfel ca tot ceea ce am facut a fost sa ne orientam catre nevoile lui specifice de transport, sa le intelegem si sa le indeplinim, dar si cu ceva in plus. Demararea acestui parteneriat ne onoreaza mai ales prin prisma contributiei pe care o avem la buna desfasurare a activitatii Albalact, o companie cu traditie, aflata intr-o continua dezvoltare. a declarat Catalin Ghita, Presedintele companiei Protruck.

Achizitionarea celor 35 de vehicule comerciale face parte din programul de investitii aprobat de compania Albalact pentru imbunatatirea flotei proprii si extinderea distributiei. Am cautat sa alegem un distribuitor bun, care sa ne ofere autoutilitare performante, dar si prietenoase cu mediul inconjurator, a spus Raul Ciurtin, presedintele si directorul general al Albalact Alba Iulia.

Cu o traditie de 38 de ani pe piata romaneasca a lactatelor, Albalact a ajuns anul trecut in top 4 producatori de lactate din Romania. Albalact si-a castigat renumele de lider pe piata laptelui pasteurizat si UHT cu brandurile sale Zuzu si Fulga, cu respectarea traditiei, a standardelor europene de calitate, o politica de preturi competitiva, ambalaj modern si inovatie. Zuzu ocupa primul loc pe piata laptelui pasteurizat cu 29% cota de piata in volum (MEMRB retail audit, Ian-Dec 2009), iar Fulga este numarul 2 pe piata laptelui UHT cu 19.5% cota de piata in volum (MEMRB retail audit, Ian-Dec 2009). Potrivit acelorasi analize MEMRB, Albalact este lider de piata si pe segmentul untului de masa, cu brandul omonim De Albalact.

In 2008, Albalact a intrat pe segmentul branzeturilor cumparand pachetul mnajoritar de actiuni al societatii Raraul Campulung Moldovenesc. Societatea este specializata in domeniul productiei de branzeturi, inclusiv produse traditionale tip cascaval, cas si urda, in productia de lapte praf, unt si produse proaspete tip smantana, iaurt, lapte batut tip sana si lapte pentru consum, sub brandul omonim Raraul. Albalact produce in prezent peste 60 de sortimente de lactate sub marcile Fulga, Zuzu, Albalact si Raraul.

PROTRUCK este distribuitor autorizat al vehiculelor comerciale Iveco si al utilajelor pentru constructii New Holland Construction Equipment, precum si distribuitor de vehicule rulate.
La nivel national, reteaua Protruck este formata din 5 Centre de Vanzari si Service: Bucuresti Glina si Jilava, Targoviste, Focsani si Oradea.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016