Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Alegeri la Federatia Nationala PROAGRO

alegeri-la-federatia-nationala-proagro

Alexandru Jurconi, vicepresedintele Asociatiei Producatorilor de Carne de Porc din Romania, a fost ales, joi, in functia de presedinte al Federatiei Nationalae PRO AGRO.


"Consider ca Federatia PRO AGRO o platforma prin care organizatiile profesionale membre isi comunica interese legitime catre administratia nationala, europeana si catre public. Apreciez ca PRO AGRO reuneste, in acest moment, organizatiile profesionale reprezentative din agricultura romaneasca. Invit toate celelalte organizatii profesionale reprezentative din agricultura sa ni se alature. Vom reconstrui impreuna demnitatea producatorului din agricol roman. Respect si incurajez diversitatea punctelor de vedere - sunt un adversar al unanimitatii si un campion al respectului fata de prioritatile celuilalt", a precizat noul presedinte al organizatiei.

El a precizat ca obiectivul acestui an il reprezinta aderarea PRO AGRO ca membru cu drepturi depline la COPA COGECA.

In cadrul intalnirii au fost aprobati membri onorifici Cristian Hera – Vicepresedinte al Academiei Romane si Presedinte de onoare al A.S.A.S., Ioan Niculae Alecu – Presedinte U.S.A.M.V. Bucuresti si fermierii Gheorghe Albu si Dimitrie Musca.

Totodata, au fost primiti in Consiliul Director al PRO AGRO Dimu Polifronie, Presedinte - Asociatia Crescatorilor de Ovine Dobrogea si Eugen Petru Gontea, Presedinte - Federatia Oierilor de Munte din Romania.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Evenimentul a avut o serie de invitati speciali, precum: Daniel Botanoiu Secretar de Stat M.A.D.R., Aurel Pana Director General Adjunct A.P.I.A., Nicolae Popa Director General Adjunct A.P.D.R.P., Mihai Nicolescu Vicepresedinte A.S.A.S., Costel Olteanu Presedinte U.N.P.C.P.R., Stefan Nicolae Presedinte AGROSTAR.

Dintre membrii fondatori ai Federatiei Nationale Pro Agro fac parte: Asociatia Producatorilor de Carne de Porc din Romania, Uniunea Crescatorilor de Pasari din Romania, Organizatia Nationala Interprofesionala Vitivinicola, Liga Utilizatorilor de Apa pentru Irigatii din Romania, Asociatia Nationala a Tinerilor Producatori Agricoli, Patronatul Producatorilor, Prelucratorilor, Imporatatorilor, Exportatorilor si Distribuitorilor de Plante Medicinale si Similare precum si Suplimente Nutritionale – Planta Romanica.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016