Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Amenzi de 134.300 lei si pe filiera cerealelor


Acţiunile de inspecţie şi control privind respectarea legislaţiei pe filiera cerealelor şi a produselor procesate din cereale au fost realizate de echipe mixte la nivelul fiecărui judeţ, formate din inspectori ai Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale, inspectori ai DADR, comisari ai Gărzii Financiare, ofiţeri ai inspectoratelor de poliţie.

Astfel, au fost efectuate 303 controale la operatorii economici, după cum urmează: 19 societăţi comerciale, producători agricoli; 116 depozite de cereale; 20 societăţi care procesează grâul (mori); 100 societăţi de panificaţie; 48 unităţi de comerţ. De asemenea, echipele mixte de control au efectuat 340 controale, în cadrul filtrelor organizate pe arterele rutiere, situate în zonele unde s-au recoltat cereale.



Pentru neregulile depistate s-au aplicat 24 avertismente scrise, 82 amenzi, în valoare de 134.300 lei, în majoritatea judeţelor şi s-au suspendat şi anulat 7 autorizaţii de depozit.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Pentru neevidenţierea produselor finite şi a materiilor prime, în actele contabile, precum şi la transportul produselor s-au confiscat următoarele: grâu 7.186 kg, în valoare de 2.874 lei; făină 18.525 kg în valoare de 25.000 lei şi pâine 2.332 buc., în valoare de 2.516 lei.

În judeţul Bistriţa Năsăud s-a confiscat un mijloc auto, care efectua transportul fără documente de însoţire a mărfii, în valoare de 5000 lei. În judeţele Neamţ şi Satu Mare la 2 agenţi economici s-a oprit temporar fabricarea pâinii, deoarece aceştia nu respectau reţetele de fabricaţie şi compoziţia alimentului, până la remedierea deficienţelor.

În Municipiul Bucureşti, în urma controalelor la 2 agenţi economici au fost depistate deficienţe referitoare la depozitarea necorespunzătoare a făinii de grâu, nerespectarea fluxului tehnologic, neîncadrarea în parametrii de calitate prevăzuţi în specificaţiile tehnice ale produsului, la unele sortimente de panificaţie.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016