Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Amenzi de peste 400.000 de lei si peste 5 tone de carne confiscate, bilantul controalelor de Paste ale ANSVSA

amenzi-de-peste-400000-de-lei-si-peste-5-tone-de-carne-confiscate-bilantul-controalelor-de-paste-ale-ansvsa

Au fost aplicate 383 de amenzi si au fost emise 10 Ordonante de suspendare a activitatii, 6 Ordonante de interzicere a activitatii si au fost acordate 234 de avertismente.


Inspectorii sanitari veterinari au retras de la comercializare 18.645 de oua si 5.300 de kilograme de produse alimentare de origine animala, in urma verificarilor efectuate la nivel national, in perioada Sarbatorilor Pascale, la 3.723 de unitati de alimentatie publica, piete si depozite, valoarea amenzilor aplicate din cauza neregulilor depasind 402.500 de lei.
 
Potrivit unui comunicat al Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Bucuresti, in perioada 24 aprilie — 3 mai au fost controlate 3.723 de unitati de depozitare a produselor de origine animala autorizate sau inregistrate sanitar veterinar si pentru siguranta alimentelor, piete agro-alimentare, targuri, unitati de tip hipermarket/supermarket, unitati de comercializare ale produselor alimentare de origine animala si nonanimala, precum si unitati de alimentatie publica.
 
Produsele alimentare identificate ca fiind improprii pentru consumul uman, precum carcasa miel, peste, produse din peste, carne, produse din carne, lapte si produse lactate, au fost retrase de la comercializare si dirijate spre neutralizare.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

„Mentionam ca pe intreaga perioada premergatoare Sarbatorilor Pascale, ANSVSA a asigurat, prin intermediul structurilor teritoriale, prezenta personalului de specialitate in regim de permanenta, inclusiv in zilele de sambata si duminica in toate pietele agroa-alimentare si in spatiile avizate si autorizate sanitar veterinar. Totodata, fiecare Directie Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor judeteana a pus la dispozitia cetatenilor numere de telefon la care puteau fi sesizate abateri de la normele si cerintele privind siguranta alimentelor, iar la nivelul Autoritatii centrale a functionat, in acelasi regim de permanenta, Call Center—ului ANSVSA, 0800 826 787, numar de telefon apelabil gratuit, din orice retea de telefonie”, se arata in comunicat.
 
In perioada mentionata, au fost sacrificati 75.890 de miei, atat in locuri amenajate temporar, cat si in unitatile de abatorizare autorizate sanitar veterinar, in care se asigura supravegherea sanitara veterinara. 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016