Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Angajaţii de la Staţiunea de Cercetare şi Dezvoltare pentru Viticultură şi Vinificaţie din Tg.Bujor sunt disperaţi


Alături de oţelul de la Combinatul Siderurgic, vinul „Dealurile Bujorului” era un brand al Galaţiului, cunoscut în toată ţara. Acum praful şi pulberea s-a ales de el. IAS-ul de la Tg.Bujor a murit şi, odată cu el, s-a dus şi renumele vinurilor din această regiune.
În mod surprinzător, vinul bun se mai produce în continuare la Tg.Bujor la Staţiunea de Cercetare şi Dezvoltare pentru Viticultură şi Vinificaţie (SCDVV), însă resursele acestei instituţii nu sunt pe deplin valorificate, din cauza îngrădirilor legislative.

În timp ce suntem intoxicaţi în comerţ de vinuri contrafăcute, la preţuri exorbitante, pe motiv că actualii producători sunt dispuşi doar să se îmbogăţească, SCDVV Tg.Bujor - pentru că nu deţine o linie proprie de îmbuteliere - este nevoită să vândă, cu mult sub preţul pieţei, vin curat.

Acest vin este realizat pe baze ecologice, care este comercializat sub alte denumiri şi ajunge să nu mai semene deloc cu ceea ce a fost la început. Spre disperarea oamenilor de la SCDVV, care pun suflet în fiecare strop.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Lupta pentru supravieţuire

Însă oricâtă iscusinţă şi dragoste se depune, în fiecare an, pentru îngrijirea celor peste 400 de hectare de viţă de vie şi apoi, pentru producerea licorii miraculoase care dezleagă inimile şi limbile, oamenii de aici trebuie să se gândească şi la supravieţuire.

Cum legile şi condiţiile nu le sunt favorabile, vinul produs după principii ştiinţifice şi cercetări îndelungate este vândut cu 1,4 lei uneia dintre cunoscutele companii producătoare de şampanie şi băuturi alcoolice dulci.

Ceea ce ajunge la noi de la această companie e cu totul altceva decât a ieşit pe poarta SCDVV. Chiar rămâi şocat că produsele respectivei companii au avut de fapt la bază o asemenea materie primă.

Nu mai descoperi nimic din dulceaţa adunată de bobiţele pârguite la soare pe dealurile Bujorului şi nimic din echilibrul nobil perfect pe care-l avea băutura iniţial, protejată ştiinţific de alterarea pe care i-o aduce trecerea timpului.

Citeste mai mult in Viata Libera
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016