Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ANSVSA a aplicat, în perioada 21 iunie-2 iulie, amenzi de peste 650.000 lei


Inspectorii ANSVSA au efectuat, în perioada 21 iunie-2 iulie, 2.629 de controale la nivel naţional la unităţi din diferite domenii de activitate şi au aplicat pentru neregulile depistate 295 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 659.960 lei, precum şi 159 de avertismente.
Domeniile de activitate vizate au fost: igienă veterinară (1.423 de controale), sănătate şi bunăstare animală (498 controale) şi siguranţa alimentelor (708 de controale).

De asemenea, au fost reţinute oficial de către inspectori 932 kg de produse alimentare, în valoare totală de 11.406 de lei.

Categoriile de unităţi controlate au fost următoarele: depozite frigorifice, unităţi de tranşare a cărnii, unităţi de procesare a cărnii, abatoare, unităţi de procesare a laptelui şi produselor lactate, hale de desfacere a produselor de origine animală din pieţe agroalimentare, cărmangerii, măcelarii, pescării, restaurante, cantine, cofetării, patiserii, pensiuni agroturistice, magazine alimentare, târguri de animale, unităţi de asistenţă sanitară veterinară, farmacii veterinare, supermarket-uri, dar şi unităţi de creştere a bovinelor, ovinelor şi caprinelor, porcinelor şi păsărilor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h


S-au emis 2 Ordonanţe de Suspendare a Activităţii în judeţul Neamţ, 1 Ordonanţă de Suspendare a Activităţii în judeţul Bihor, 1 Ordonanţă de Suspendare a Activităţii în judeţul Ilfov, 1 Ordonanţă de Suspendare a Activităţii în judeţul Vaslui, 1 Ordonanţă de Suspendare a Activităţii în judeţul Gorj, 1 Ordonanţă de Suspendare a Activităţii în judeţul Mureş, 1 Ordonanţă de Suspendare a Activităţii în judeţul Tulcea, 1 Ordonanţă de Suspendare a Activităţii în judeţul Bistriţa Năsăud şi 1 Ordonanţă de Interzicere a Activităţii în judeţul Dolj, 1 Ordonanţă de Interzicere a Activităţii în judeţul Ilfov, 1 Ordonanţă de Interzicere a Activităţii în judeţul Mureş, 1 Ordonanţă de Interzicere a Activităţii în judeţul Cluj.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016