Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ANSVSA continua controalele in perioada premergatoare Pastelui

ansvsa-continua-controalele-in-perioada-premergatoare-pastelui

La aceste actiuni participa medicii veterinari din cadrul Directiilor Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor judetene, circumscriptiilor sanitare veterinare si pentru siguranta alimentelor dar si ai circumscriptiilor sanitare veterinare zonale.


Printr-un comunicat remis la inceputul acestei saptamani, ANSVSA a anuntat ca a reluat actiunile specifice perioadei premergatoare Pastelui, ceea ce inseamna intensificarea controalelor oficiale si a masurilor care trebuie aplicate pentru prevenirea toxiinfectiilor alimentare.
 
In perioada urmatoare va fi asigurata permanenta, inclusiv in zilele de sambata si duminica, va fi afisat programul de lucru, numele medicului veterinar responsabil si numarul de telefon la care consumatorii pot sesiza orice aspect privind nerespectarea normelor sanitare veterinare.
 
Controalele urmaresc respectarea conditiilor sanitare veterinare si pentru siguranta alimentelor din toate targurile de animale, pietele agro-alimentare, unitatile de taiere, procesare, depozitare, comercializare si unitatile de alimentatie publica.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

In toate pietele agroalimentare si in alte locuri special amenajate in care vor fi valorificate carnea si celelalte produse de origine animala, se va asigura personal de specialitate.
 
Pentru asigurarea protectiei consumatorilor, inspectorii sanitari veterinari vor colabora cu reprezentantii altor institutii competente de la nivel judetean/local si pot organiza actiuni comune de control in unitatile care produc, proceseaza, depoziteaza, si comercializeaza produse de origine animala, in limita competentelor stabilite de legislatia in vigoare si in baza protocoalelor de colaborare incheiate de ANSVSA cu alte autoritati abilitate.
 
Potrivit ANSVSA, in cazul in care, cu ocazia controalelor sanitare veterinare, se constata ca, in targurile de animale, in pietele agroalimentare, in unitatile de procesare sau in unitatile de desfacere nu sunt respectate conditiile sanitare veterinare de functionare, DSVSA judetene vor aplica masura suspendarii activitatii, pana la remedierea tuturor deficientelor si vor aplica sanctiuni, in conformitate cu prevederile legislatiei sanitare veterinare in vigoare.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016