Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APDRP alocă 220 milioane euro pentru măsurile 112 si 123 - Instalarea tinerilor fermieri si Cresterea valorii adaugate a produselor agricole si forestiere


APDRP deschide in perioada 1-30 iunie sesiunile de depuneri de proiecte pentru masurile 112 „Instalarea tinerilor fermieri” si 123 „Cresterea valorii adaugate a produselor agricole si forestiere”, ce au o alocare financiara totala de 220 milioane euro.
Astfel, potrivit Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP), in luna iunie pot fi accesate 50 milioane euro prin masura 112 si 170 milioane prin masura 123.

"Sprijinul nerambursabil acordat in cadrul Masurii 112 este de maximum 25.000 de euro pentru un tanar fermier, iar pentru finantarea unui proiect aferent Masurii 123 sprijinul maxim nerambursabil este de 3 milioane de euro", arata APDRP.

Masura 112 „Instalarea tinerilor fermieri” se incadreaza in Axa I - „Cresterea competitivitatii sectoarelor agricol si forestier” si are ca obiectiv general imbunatatirea si cresterea competitivitatii sectorului agricol prin promovarea instalarii tinerilor fermieri.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Masura 123 se incadreaza in Axa I - „Cresterea competitivitatii sectorului agricol si forestier” si are ca obiectiv general cresterea competitivitatii intreprinderilor de procesare agroalimentare si forestiere.

Cele doua masuri fac parte din Programul National pentru Dezvoltare Rurala. Acesta stabileste politicile si actiunilede dezvoltare rurala pentru perioada 2007-2013, in domeniile agricol, silvic si dezvoltare rurala, dar si proiectele de investitii. Suma totala destinata dezvoltarii rurale pentru perioada 2007-1013 se ridica la peste 13,5 miliarde euro, de la buget si contributie privata.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016