Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA asteapta depunerea in sistem informatic a cererilor de sprijin pentru suprafata


Conducerea Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Giurgiu se asteapta ca in acest an cel putin fermierii mari sa depuna in sistem informatic cererile de sprijin pentru suprafata si sa fie reduse astfel cozile si timpul de asteptare pentru depunerea cererilor la centrele APIA, informeaza Agerpres.
'Campania de primire a cererilor de sprijin pentru suprafata are ca noutate in acest an faptul ca cererile se pot primi in sistem informatic. Practic, fiecare fermier poate sa isi depuna cererea la APIA de acasa, de la propriul calculator, de unde poate avea acces la toata baza de date APIA si isi poate desena singur parcela', a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, directorul APIA Giurgiu, Carmen Miron.

Ea spune ca aceasta facilitate de depunere a cererilor prin calculator nu reprezinta si o obligatie din partea fermierilor, dar se asteapta cel putin fermierii mari sa profite de aceasta facilitate si sa depuna cererile in acest fel. 'Aceasta posibilitate de a lansa cererea prin calculator vine in sprijinul nostru pentru ca fermierii au timp sa isi deseneze parcelele si sa studieze hartile de acasa pentru a evita greselile, mai ales ca in acest an controalele vor fi mult mai riguroase', a subliniat Carmen Miron.

In judetul Giurgiu sunt in evidentele APIA, din anii trecuti, pentru sprijinul pe suprafata 16.718 fermieri, dintre care 356 sunt fermieri mari, care au suprafete de teren cuprinse intre 50 si 4.000 de hectare. Pentru primirea directa a cererilor vor fi deschise la Giurgiu, incepand cu data de 1 martie, un centru judetean si cinci centre locale organizate in municipiul Giurgiu si in localitatile Hotarele, Comana, Valea Plopilor si Bolintin.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


La depunerea cererilor, fermierii trebuie sa aiba asupra lor actul de identitate in cazul in care sunt persoane fizice sau actele de proprietate si dovada contului bancar activ in cazul persoanelor juridice. Anul trecut ajutorul pentru un hectar cultivat a fost de 131 de euro. Majoritatea fermierilor din judetul Giurgiu au obtinut sprijin pentru culturile de toamna, ei fiind interesati in general de cultivarea graului, rapitei, orzoaicei si orzului.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016