Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA elibereaza adeverinte beneficiarilor PNDC, speciile ovine/caprine

apia-elibereaza-adeverinte-beneficiarilor-pndc-speciile-ovinecaprine

Beneficiarii platilor nationale directe complementare (PNDC) in sectorul zootehnic, speciile ovine/caprine, care vor sa acceseze credite de la banci, pentru finantarea activitatilor curente, pot solicita adeverinte de la APIA.


APIA precizeaza intr-un comunicat de presa, ca prin aceste credite producatorii agricoli au posibilitatea de a utiliza resursele financiare necesare activitatilot curente, pana la efectuare de catre agentie a platii primelor pe exploatatie si pe cap de animal .
 
„Potrivit conventiilor, la solicitarea scrisa a fermierului, APIA va elibera o Adeverinta de inregistrare a fermierului prin care confirma ca Beneficiarul a depus cererea de plata pentru PNDC sectorul zootehnic la speciile ovine/caprine, pentru anul 2013, ca s-au efectuat controalele si verificarile administrative asupra Cererii de solicitare a platii nationale complementare sector zootehnic, pana la data emiterii Adeverintei, conform reglementarilor in vigoare, precum si numarul de animale eligibile pentru prima pe cap de animal. De asemenea, in adeverinta se precizeaza ca Beneficiarul nu face obiectul excluderilor de la plata la data emiterii Adeverintei si ca Beneficiarul indeplineste conditiile generale pentru acordarea sumelor cuvenite in cadrul PNDC sectorul zootehnic la speciile ovine/caprine, in conformitate cu legislatia in vigoare. Conform Ordinului ministrului agriculturii si dezvoltarii rurale nr. 732/31.07.2013, cuantumul de plata inscris in adeverinta este de 30 de lei pe cap de animal”, se explica in comunicat.
 
Banca trebuie sa respecte nivelurile costurilor aferente acordarii creditelor pentru beneficiarii platilor directe, astfel incat dobanda finala aplicata beneficiarului sa nu depaseasca ROBOR 6M + 4%, iar comisioanele aferente creditului sa fie de maxim 1%.
De asemena, banca trebuie sa mai dovedeasca ca in perioada 2008-2012 a acordat credite beneficiarilor axei I – Cresterea competitivitatii sectoarelor agricol si forestier, axei III- Calitatea vietii in zonele rurale si diversificarea economiei rurale si axei IV Leader din PNDR 2007-2013.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h








Sursa foto: www.sxc.hu

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016