Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA ofera adeverinte beneficiarilor masurii 215 care vor sa contracteze credite

apia-ofera-adeverinte-beneficiarilor-masurii-215-care-vor-sa-contracteze-credite

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) reaminteste beneficiarilor Masurii 215 - plati privind bunastarea animalelor - porcine ca a incheiat acte aditionale la conventiile privind finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii acestei masuri.


Prin incheierea actelor aditionale, APIA emite, la cererea solicitantului, a doua confirmare scrisa - adeverinta - prin care confirma ca acesta a depus cerere de ajutor pentru Masura 215 - Plati privind bunastarea animalelor si de asemenea este confirmata 25 % din valoarea sprijinul solicitat cu conditia ca valoarea primei adeverinte eliberate sa fie acoperita de valoarea decontului justificativ depus .

APIA a incheiat acte aditionale cu urmatoarele banci: CEC BANK SA, Raiffeisen Bank Bank SA, BRD Groupe Societe Generale, OTP Bank, Banca Transilvania, Unicredit tiriac Bank SA, Banca Comerciala Romana, Banca Centrala Cooperatista Creditcoop, Banca Comerciala Carpatica, Banc Post, Piraeus Bank Romania S.A, Banca Comerciala Intesa Sanpaolo Romania , Agricover IFN SA. Fondul de Garantare a Creditului Rural IFN SA si Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii garanteaza 80% din valoarea creditului contractat de fermier.

APIA mentioneaza ca Banca (creditorul) are dreptul de a impune, pe langa o serie de adeverinte/acte doveditoare necesare dosarului, propriile conditii de creditare, stabilite de catre Creditor si aprobate de catre Banca Nationala a Romaniei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Aici sunt incluse si garantii pe care Creditorul le poate solicita din partea Beneficiarului (fermierului).
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016