Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA sprijina fermierii cu ajutorul CEC si Banca Transilvania


fonduri europeneAgentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) elibereaza adeverinte pentru beneficiarii platilor pe suprafata care intentioneaza sa acceseze credite de la bancile care au incheiat conventii cu agentia pentru finantarea activitatilor curente, potrivit unui de joi comunicat al APIA.

Conventiile au fost incheiate de APIA cu doua banci, Banca Transilvania si CEC Bank SA, si cu Fondul de Garantare a Creditului Rural - IFN SA.

"Potrivit conventiei, la solicitarea scrisa a fermierului, APIA va elibera o adeverinta prin care confirma ca beneficiarul a depus cererea de plata pentru schema unica de plata pe suprafata (SAPS) pentru anul 2010 si ca s-au efectuat controalele si verificarile administrative asupra cererii de plata a beneficiarului, conform reglementarilor in vigoare", informeaza comunicatul agentiei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

De asemenea, in adeverinta se va mentiona suprafata determinata pentru plata in cadrul schemei SAPS si faptul ca beneficiarul nu face obiectul excluderilor de la plata la data emiterii acesteia, precum si ca indeplineste conditiile generale pentru acordarea sumelor cuvenite, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Valoarea creditului va fi de 70% din suma cuvenita din SAPS, denominata in lei la cursul leu/euro comunicat de BNR de la data solicitarii creditului.

Totodata, Fondul de Garantare a Creditului Rural - IFN SA incheie cu banca o conventie-cadru plafon de garantare, prin care va garanta pana la 50 la suta din valoarea creditelor acordate de banca.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016