Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA verifica fermierii din aer si de la sol

apia-verifica-fermierii-din-aer-si-de-la-sol

Luna aceasta vor fi derulate o serie de controale ce ii vor viza in principal pe fermierii care au depus dosare pentru Schema de Plata Unica pe Suprafata.


Agricultorii care au depus pana in prezent dosare pentru Schema de Plata Unica pe Suprafata, trebuie sa se astepte pe parcursul acestei luni ca reprezentantii APIA sa le bata la poarta din moment in moment, agentia avand programate o serie de controale pe parcursul lunii iulie.
 
Scopul controalelor in teren, pe care lucratorii APIA deja le-au demarat de la 1 iulie, este acela de a verifica indeplinirea conditiilor de acordare a platilor directe, conform reglementarilor europene si nationale pe care trebuie sa le respecte fermierii. Judetele si persoanele controlate vor fi alese aleatoriu, iar cei vizati nu vor fi avertizati in prealabil. Mai mult decat atat, verificarile functionarilor de la APIA se vor face si de la inaltime, fiind programate mai multe zboruri deasupra culturilor, in cadrul carora se vor realiza fotografii aeriene.
 
Anuntul a fost facut zilele trecute de reprezentantii agentiei, care informeaza prin intermediul unui comunicat ca „in luna iulie incep verificarile administrative, urmand ca la nivel central, din intreaga populatie de cereri depuse la nivel de tara sa se extraga un esantion pentru verificarea la fata locului. Verificarile la fata locului, la suprafetele de teren, se vor face atat prin diversele zboruri efectuate si interpretarea fotografiilor aeriene cat si prin vizite efective in vederea verificarii conditilor de ecoconditionalitate, a bunelor conditii agricole si de mediu, aspect de intretinere si utilzare a terenurilor solicitate”.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
In cazul in care se va constata in urma verificarilor ca exista diferente intre cea ce declara beneficarii si cele gasite in teren, fermierii vor suporta fie sanctiuni, daca se incadreaza intre anumite limite, fie excluderi de la plata. Daca diferentele dintre cele declarate si realitatea de la fata locului  vor depasi un procent de 50 la suta, fermierii prinsi pe picior gresit  vor suporta si sanctiunile multianuale care se intind pe viitorii trei ani.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016