Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA invita fermierii la o misiune comerciala de nivel inalt

apiainvita-fermierii-la-o-misiune-comerciala-de-nivel-inalt

Actiunea se va desfasura in Vietnam, Singapore si Indonezia, iar cei interesati pot alege sa participe la intreaga misiune sau numai la anumite parti ale acesteia.


Agentia de Plati si Intervenţie pentru Agricultura a lansat o oferta pentru fermierii romani care vor sa participe la o misiune comerciala la nivel inalt, condusa de comisarul Phil Hogan, in perioada 02 – 09 noiembrie 2016.
 
Actiunea se va desfasura in tari din Asia, mai precis Vietnam, Singapore si Indonezia. Cei interesati pot alege sa participe la intreaga misiune sau numai la anumite parti ale acesteia, conform urmatorului program:  Vietnam: Hanoi/ 02-03 noiembrie si Ho Chi Minh City/04-05 noiembrie;  Singapore: 06-07 noiembrie;  Indonezia: Jakarta/08-09 noiembrie.
 
Pentru inscriere, persoanele interesate sunt invitate sa completeze aplicatia online, pana la data de 16 august 2016, utilizand urmatorul link: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/HLMAGRIVietnamSingaporeIndonesia2016.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

„Facem precizarea ca la nivelul Comisiei Europene exista o preocupare permanenta privind deschiderea de noi piete de desfacere pentru produsele agro-alimentare provenite din Europa, depunandu-se eforturi sustinute pentru stabilirea de acorduri de liber schimb cu cat mai multe tari, din diferite zone geografice. In acest sens, prin intermediul unui program de misiuni comerciale la nivel inalt, conduse de Comisarul Phil Hogan, sunt prevazute o serie de activitati de promovare sustinute si desfasurate prin actiuni coerente. De altfel, un element foarte important al vizitei in Indonezia il constituie inaugurarea Targului SIAL Interfood 2016 care include şi deschiderea oficiala a Pavilionului Uniunii Europene, la data de 09 noiembrie”, spun reprezentantii APIA intr-un comunicat.
 
 Pavilionul UE va oferi o platforma cuprinzatoare pentru ca toate companiile sa introduca atat tara lor de origine, cat si produsele proprii. Astfel, pentru companiile europene, sunt create oportunitati de a se prezenta şi de a-si intalni consumatorii finali, precum si potentialii importatori.
 
Vor fi disponibile servicii care sa furnizeze informatii de piata si sa asiste companiile europene in realizarea, pe loc, a unor intalniri cu potentiali parteneri locali.
 
In paralel, in cadrul acestui pavilion, permanent va fi asigurat un spatiu corespunzator la dispozitia ambasadelor si a companiilor europene pentru organizarea de ateliere, degustari de produse, demonstratii culinare, etc. Toti participantii trebuie sa isi acopere integral cheltuielile.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016