Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Apicultorii din toata tara se reunesc la Targul National al Mierii

apicultorii-din-toata-tara-se-reunesc-la-targul-national-al-mierii

Organizat de Asociatia Crescatorilor de Albine, targul va avea loc in perioada 4-6 aprilie, pe platforma apicola de la Baneasa.


Considerat una dintre cele mai importante activitati din calendarul apicol autohton, Targul National al Mierii isi va desfasura in acest week-end editia de primavara, ocazie cu care sunt asteptati sa participe peste 120 de apicultori si firme specializate in acest domeniu, din toate zonele tarii, aceasta fiind totodata si o oportunitate pentru ei de a-si valorifica produsele.
 
Targul National al Mierii a devenit in ultima perioada o manifestare de traditie, ajungand sa fie cunoscut atat in randul producatorilor, cat si in cel al consumatorilor, in special cei din Bucuresti si localitatile limtrofe, Ion Fetea, presedintele Asociatiei Crescatorilor de Albine din Romania, precizand ca se asteapta si la prezenta unui numar mare de vizitatori pe durata celor trei zile, atat cat va dura targul.
 
Acestia vor avea de ales dintr-o gama variata de miere de diferite tipuri, insa oferta expozantilor va include si alte produse apicole, multe din ele avand si rol terapeutic in cazul diferitelor afectiuni.  Referitor la acest aspect, presedintele Asociatiei Crescatorilor de Albine din Romania a precizat ca la standuri va exista o gama foarte diversificata de produse, de la cele obtinute direct din stupina, la preparate derivate, precum suplimente nutritive, cosmetice, medicamente.
 
La aceasta editie, cea de-a zecea, apicultorii vor putea participa in egala masura, atat ca expozanti cat si in calitate de clienti, intrucat vor exista si standuri cu produse specifice activitatii lor, unele foarte necesare, tinand cont de faptul ca ne aflam la inceput de sezon apicol. Oferta va include stupi si componente, utilaje si alte echipamente apicole, produse pentru sanatatea albinelor, produse pentru nutritie, carti de specialitate si alte accesorii utile, care vor avea  in mod sigur cautare intre specialisti.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania, organizatorul manifestarii, este o organizatie de traditie, infiintata in 1958, cea mai mare si cea mai importanta la acest moment in Romania, cu 40 de filiale judetene si magazine de desfacere pentru aprovizionarea apicultorilor cu toate cele necesare. Aproape 60 la suta din cei 35.000-40.000 de apicultori din Romania sunt membri ai asociatiei, acestia detinand 65 la suta din efectivele de albine din tara.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016