Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ar mai fi 29 de zile până la ieşirea din criză, după spusele premierului Boc. Şi el nu glumeşte.


emil-bocBună ziua! UE şi nemţii au dreptate (in privinta bioetanolului). Şi uite,e foarte rentabil şi foarte uşor de obţinut alcool etilic. Investind 100 de lei în 100 kg de boabe de porumb, se obţine: 100 kg de boabe de porumb = 77 kg mălai = 63 kg amidon = 71 kg glucoză = 44 L de etanol, care substituie 44 L de benzină, a cărei valoare este 228,36 lei. Astăzi, eu cumpărai benzină cu 5,19 lei/l.

Dacă vrem un câştig mai mare, împingem lucrurile mai departe: îndoim spirtul cu 26 L de apă şi obţinem 70 L de votcă, sau pe româneşte basamac. Cum la noi ţuica se vinde cu 70 lei/L; încasezi : 70L x 70lei/L=4900lei. Ei, ce ziceţi, e rentabil? Başca veselia şi buna dispoziţie care ne va cuprinde pe tot parcursul procesului de producţie, de o să dăm de caznă lui Traian să ne ardă culturile de ceriale, precum odinioară Burebista viile strămoşilor noştri.

Ultima parte a fost o glumă. Pe de altă parte, după spusele d-lui Premier Boc, începând de astăzi ar mai fi 29 de zile până la ieşirea noastră din nenorocita asta de criză. Şi el nu glumeşte. Ca urmare, eu nu-mi fac griji.

Sănătate la toată lumea!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Mărin, apicultor din Băileşti.

Raspunde-i cititorului si participa la discutie
Grafica de: Catalin Zaharia
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016