Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Arad: TIR incarcat cu oua, oprit in vama Nadlac


Peste 300.000 de ouă provenind din Ungaria au fost confiscate în vama arădeană Nădlac, după ce autorităţile de control au descoperit nereguli în acte şi privind firma destinatară şi au stabilit că marfa urma să fie vândută pe "piaţa neagră" din România. Transportul de ouă a fost oprit, luni seară, la intrarea în ţară prin Nădlac şi a fost verificat de către comisarii Gărzii Financiare Arad.
Din documentele prezentate de şofer, care este cetăţean ungar, reieşea că ouăle provin de la un producător din statul vecin şi urmau să ajungă la o firmă din Petrachioaia, judeţul Ilfov.

În documente scria că se transportă o cantitate mult mai mică de ouă, respectiv 151.200 de bucăţi, însă în momentul în care transportul a fost oprit din cauza unor nereguli privind firma destinatară, şoferul a recunoscut că transportă 302.400 de ouă.

Potrivit şefului Gărzii Financiare Arad, comisarul şef Anton Pop, firma destinatară a fost verificată pe loc, în Vama Nădlac, prin sistemul informatic, şi s-a constatat că era dată în consemn la frontieră din 24 decembrie 2010. Comisarii din Ilfov constataseră, la acea dată, că firma nu poate fi găsită la sediul declarat şi că nu are nici sediu secundar.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

"Echipa de comisari a concluzionat că acest transport urma să fie introdus pe piaţa neagră în scopul sustragerii de la plata taxelor şi impozitelor datorate bugetului general consolidat al statului", a declarat, marţi, comisarul Anton Pop.

Întreaga cantitate de ouă a fost confiscată, marfa valorând 60.000 de lei
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016