Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Au aparut Ghidurile Solicitantului pentru finantarea investitiilor non-agricole din zona rurala

au-aparut-ghidurile-solicitantului-pentru-finantarea-investitiilor-non-agricole-din-zona-rurala

Acestea pot fi consultate in vederea intocmirii cererilor de finantare pentru sesiunea de cereri de proiecte care va fi deschisa incepand cu data de 28 iulie 2016.


Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale a publicat pe pagina oficiala de internet www.afir.info variantele finale ale Ghidurilor Solicitantului aferente submasurilor 6.2 „Sprijin pentru infiintarea de activitati neagricole in zone rurale” si 6.4 „Investitii in crearea si dezvoltarea de activitati neagricole”.
 
Ghidurile Solicitantului pot fi consultate in vederea intocmirii cererilor de finantare pentru sesiunea de cereri de proiecte care va fi deschisa incepand cu data de 28 iulie 2016.
 
AFIR precizeaza ca, odata cu aceasta sesiune de primire a proiectelor, se aplica noi reguli la depunerea on-line a cererilor de finantare. Astfel, plafonul de depunere a proiectelor se majoreaza de la 120% la 200%, iar in primele 5 zile calendaristice pe fiecare etapa de depunere nu se aplica plafonul maxim de depunere, indiferent de valoarea fondurilor solicitate prin proiectele depuse.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

De asemenea, AFIR mentioneaza faptul ca masurile sunt in linie cu  Pachetul de masuri pentru dezvoltarea clasei de mijloc la sate, lansat de premierul Dacian Ciolos in luna martie 2016, prin care se urmareste, intre altele stimularea mediului de afaceri din mediul rural, crearea de locuri de munca, cresterea veniturilor populatiei rurale, reducerea diferentelor dintre mediul rural si urban. Pachetul de masuri poate fi consultat pe site-ul Guvernului www.gov.ro la sectiunea Obiective, subsectiunea Strategii-Politici-Programe.
 
Solicitantii interesati sa obtina finantare europeana nerambursabila prin intermediul submasurilor ce vizeaza sectorul non-agricol, respectiv submasurile 6.2 si 6.4, pot consulta gratuit Ghidul Solicitantului pe pagina oficiala de internet a AFIR, www.afir.info

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016