Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Autoritatile din Romania s-au implicat in clarificarea standardelor duble de calitate a alimentelor

autoritatile-din-romania-s-au-implicat-in-clarificarea-standardelor-duble-de-calitate-a-alimentelor

Autoritatile din Romania, prezente la Summitul Consumatorului de la Bratislava, s-au implicat in clarificarea standardelor duble de calitate a alimentelor, stabilind un mod de colaborare pentru a identifica produsele care ar putea prezenta parametri de calitate diferiti.


Mihai Visan, secretar de stat in cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, a participat la Bratislava, in Slovacia, la un Summit pe tema calitatii hranei in Europa de Est.. Din partea Romaniei a participat, de asemenea, presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Bogdan Pandelica.
 
Initiativa reuniunii a apartinut Slovaciei si Cehiei iar obiectivul a fost identificarea modalitatilor de combatere a standardelor duble ale produselor alimentelor.
 
Invitatia la acest eveniment a fost facuta catre reprezentantii de nivel inalt ai statelor membre, presedintelui Comisiei Europene si comisarilor europeni cu portofolii in domeniu.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Romania agreeaza si sustine ideea ca la nivelul Uniunii Europene se impune stabilirea unei baze legislative clare, a unor metodologii de control specifice cu caracter unitar si a cooperarii intre statele membre si Comisia Europeana, astfel ca statele membre sa poata raspunde la problematica dublului standard intr-un mod eficient.
 
Autoritatile din Romania s-au implicat in clarificarea standardelor duble de calitate a alimentelor, stabilind un mod de colaborare pentru a identifica produsele care ar putea prezenta parametri de calitate diferiti. Expertii romani vor lucra impreuna cu europarlamentarii pentru reglementarea domeniului.
 
Reamintim ca, in Romania, in vederea analizarii si depistarii eventualului dublu standard in privinta calitatii alimentelor produse in vestul Europei, s-a constituit la finalul lunii februarie, un grup de lucru format din reprezentati ai Ministerului Agriculturii şi Dezvoltarii Rurale, ai Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor si ai Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016