Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Avansuri in valoare de peste 860 de milioane de euro platite de APIA pana la termenul limita

avansuri-in-valoare-de-peste-860-de-milioane-de-euro-platite-de-apia-pana-la-termenul-limita

Banii au ajuns in conturile a peste 750.000 de fermieri, care urmeaza sa primeasca si diferenta pana la sfarsitul acestui an.


Ultima zi a lunii noiembrie a reprezentat si termenul limita pentru plata avansurilor la subventii, ocazie cu care oficialii APIA au anuntat un record in aceasta privinta, atat in ceea ce priveste sumele platite, cat si numarul de beneficiari.
 
Cu doua zile inaintea expitarii acestui termen, suma totala autorizata la plata era de 859.709.731,41 de euro, fiind posibil ca la  data de 30 noiembrie, aceasta sa fi depasit 860 de milioane de euro.
 
De acesti bani au beneficiat 750.474 de fermieri care au depus cereri unice in acest sens, printre acestia numarandu-se si fermieri aflati in esdantionul de control, la care gradul de neconformitate a fost sub 5 la suta.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

In ciuda numarului record de beneficiari care au primit avansul, exista si fermieri care nu si-au primit banii, acestia urmand a incasa subventiile integral in cursul acestei luni.
 
Printre cei care nu si-au primit avansurile se numare fermierii care au depus cereri pentru sectorul zootehnic, dar si cei aflatia in esantionul de control. In cazul acestora din urma, cauza pentru care nu au primit avansurile a fost fie ca gradul de neconformitate a depasit 5 la suta, fie controalele nu se finalizasera pana la termenul limita.
 
Atat premierul Ciolos cat si seful APIA au dat asigurari ca fermierii nu vor ramane fara subventi incasate in aceasta campanie, urmand a primi banii in conturi incepand cu data de 5 decembrie.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4 din 7 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016