Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Avicola Crevedia a intrat in insolventa

avicola-crevedia-a-intrat-in-insolventa

Administratia Bazinala de Apa Arges-Vedea a cerut intratea in insolventa a grupului Avicola Crevedia, parte a grupului Agroli controlat de omul de afaceri libanez Rami Ghaziri.


La masa credala ar urma sa se alature si Avicola Slobozia si SC Johnson Control International Romania, in cazul in care Tribunalul Dambovita va admite cererile celor doua entitati..

In toamna anului trecut, administratorul grupului Agroli a fost retinut de procurorii DNA intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 50 de milioane de euro, fiind acuzat de operatiuni fictive privind livrarile intracomunitare de marfuri si rambursari ilegale de TVA. Autoritatile au pus atunci sechestru pe bunurile societatilor Avicola Crevedia si Avicola Tartasesti, prejudiciul cauzat statului fiind astfel recuperat in totalitate.

Casa de Insolventa Transilvania – Filiala Bucuresti a fost confirmata ca administrator judiciar de catre instanta Dambovita. Termenul limită pentru depunerea cererilor de admitere a creantelor a fost stabilit pentru data de 18 aprilie.
Din grupul Agroli fac parte Avicola Crevedia – Ferma de pasari si abator, Avicola Tartasesti, Crevedia Express si Fabrica de Nutreturi Combinate. 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Procesatorul avea la sfarsitul anului 2012 un numar de 565 de angajati si datorii totale de aproximativ 50 de milioane de euro, precizeaza Ziarul Financiar.
Inainte de a intra in insolventa, Avicola Crevedia era cotata ca fiind al doilea cel mai mare exportator de carne de pui din Romania, cu o cifra de afaceri generata de exporturi de 20 de milioane de euro. 

Investitorii libanezi si-au facut industria in industria locala a carnii de pasare in 2006, atunci cand au preluat fermele de la Crevedia, abatorul si o fabrica de furaje din Ploiesti, de la firma TecMiaco, care se afla in procedura de faliment, ca urmare a unor datorii de 16 milioane de euro, informeaza ZF.
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016