Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

BCR Leasing IFN a lansat, ieri, serviciul „Fermier Suport” - accesul fermierilor la echipamente si utilaje agricole noi


BCR Leasing IFN a lansat, marti, Fermieri Suport, un serviciu de finantare ce faciliteaza accesul fermierilor la echipamente si utilaje agricole noi. Astfel, potrivit unui comunicat remis RECOLTA, in perioada 15 februarie-29 aprilie 2011, la achizitionarea acestui produs, persoanele juridice, persoanele fizice autorizate si persoanele fizice pot beneficia de o oferta de exceptie: comision de analiza 0, dobanda variabila de doar 7,9% si asigurare gratuita timp de 6 luni a utilajelor si echipamentelor agricole.
„Produsul este perfect adaptat nevoilor fermierilor. Plata se va face sezonier, anual, semestrial, trimestrial sau lunar, in functie de termenele la care clientii nostri incaseaza banii pe recolta. In plus, consultantii nostri vor ajuta clientii sa gaseasca cele mai avantajoase solutii financiare pentru achizitionarea utilajelor. Clientii vor primi simulari din care vor vedea in mod transparent beneficiile care rezulta din alegerea unei anumite perioade de finantare, a unui anumit nivel de avans“, a declarat Bogdan Speteanu, Director General al BCR Leasing.

BCR Leasing IFN vine astfel in intampinarea fermierilor, firmelor si societatilor agricole cu solutii pentru achizitionarea de utilaje specifice (tractoare, combine, headere, etc.) BCR Leasing IFN va finanta si proiecte mici, cu valori de intrare ale bunurilor incepand de la 4.500 euro; astfel leasingul de echipamente agricole devine accesibil oricarui intreprinzator din acest domeniu, oferind un start (mai) bun celor cu initiativa.

O samanta buna plantata intr-un sol fertil poate incolti intr-o recolta valoroasa, iar utilajele performante ii pot ajuta pe fermieri sa-si sporeasca productivitatea. In acest sens, “placerea de a face”, unul dintre motto-urile BCR Leasing IFN, devine astfel placerea lucrului bine facut, iar puterea pe care o transferam in mainile fermierilor este aceea de a face lucrurile sa se intample. Prin acest demers, BCR Leasing IFN readuce puterea in mainile clientilor. Acolo unde trebuie. In mainile celor cu initiativa.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

„Oferta pe care BCR Leasing IFN o lanseaza astazi se incadreaza in strategia grupului BCR de a sustine cresterea economica prin solutii inovative si orientate spre nevoile pietei. Renuntarea la comisionul de analiza inseamna un castig de 2 puncte procentuale pentru clientii nostri. Aceasta confirma arata dorinta noastra reala de a spijini dezvoltarea business-ului in zonele rurale“, asigura Bogdan Speteanu, Directorul General al BCR Leasing.

BCR Leasing IFN este prezenta pe piata romanesca de leasing din anul 2001, ca subsidiara a Bancii Comerciale Romane, parte a puternicului grup financiar central-european ERSTE Group. Cu un numar de 22 de unitati, compania ofera in prezent o gama completa de servicii de leasing financiar. BCR Leasing IFN este o companie orientata spre client, preocupata permanent de inovatie, calitate si de adaptarea produselor si serviciilor sale la cerintele pietei.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016