Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Beneficiarii PNDR ar putea cumpara in mod direct grajduri, sere si silozuri

beneficiarii-pndr-ar-putea-cumpara-in-mod-direct-grajduri-sere-si-silozuri

Elementele din categoriile mentionate se vor introduce in Baza de date sub forma unor proiecte tip, functionale, de catre producator sau de catre un singur importator/dealer al acestuia.


Silozurile, grajdurile si serele din cadrul proiectelor implementate cu fonduri europene din Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 - 2020 ar putea fi achizitionate de catre beneficiarii PNDR, in mod direct, fara a mai parcurge nicio alta procedura de achizitie, conform anuntului facut  intr-un comunicat de presa, de directorul general al Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale, Adrian-Ionut Chesnoiu.
 
In acest context, AFIR a publicat pe pagina oficiala de internet, in cadrul sectiunii „Dezbatere Publica”, versiunea consultativa a Ghidului Bazei de date cu preturi de referinta pentru silozuri, grajduri si sere din cadrul proiectelor implementate cu fonduri europene din Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 - 2020.
 
„Dupa modelul Bazei de date cu preturi de referinta pentru masini, utilaje si echipamente specializate, pe care AFIR a implementat-o inca din 2014, am decis sa realizam un instrument de lucru similar si pentru silozuri, grajduri si sere. Astfel, elementele care se vor regasi in aceasta Baza de date, vor putea fi achizitionate de catre beneficiarii PNDR, in mod direct, fara a mai parcurge nicio alta procedura de achizitie. Mai mult, beneficiarii PNDR vor avea la indemana solutii la cheie pentru realizarea unui sistem integral de depozitare a cerealelor. De asemenea, atrag atentia asupra faptului ca in Baza de date se vor introduce preturile de vanzare catre beneficiarii PNDR, nu preturile recomandate de producatori”, a subliniat Chesnoiu.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Potrivit Agentiei, elementele din categoriile mentionate se vor introduce in Baza de date sub forma unor proiecte tip, functionale, de catre producator sau de catre un singur importator/dealer al acestuia.
 
„Producatorul sau importatorul care inscrie elemente are posibilitatea de a incarca maximum 20 de proiecte tip pentru fiecare marca din categoriile mentionate. Precizam ca preturile din baza de date vor fi exprimate in Euro si nu vor include TVA. Actualizarea preturilor se va realiza o data pe an pentru fiecare marca per trader, cu aprobarea conducerii AFIR si se va face la solicitarea oficiala a producatorului/ importatorului/dealerului care a inscris marca respectiva in Baza de date in urma analizarii acesteia de catre expertii AFIR”, se mai arata in comunicatul AFIR.
 
Versiunea consultativa a Ghidului Bazei de date cu preturi de referinta pentru silozuri, grajduri si sere este publicata pe portalul AFIR, iar toti cei interesati pot trimite propuneri sau observatii timp de zece zile de la demararea dezbaterii publice. 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016