Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bilantul controalelor ANSVSA in perioada7-16 aprilie

bilantul-controalelor-ansvsa-in-perioada7-16-aprilie

Ca urmare a neregulilor depistate in timpul celor 3.127 de actiuni de control, au fost aplicate amenzi in valoare cumulata de 315.840 de lei.


Incepand cu data de 7 aprilie, autoritatile cu atributii de control au demarat o serie de controale tematice, vizate fiind in special pietele si targurile in care se comercializeaza miei si alte produse specifice sarbatorilor Pascale, controale realizate in comun de reprezentantii respectivelor institutii. Astfel, in perioada 7-16 aprilie ANSVSA a fost angrenata in controale specifice perioadei premergatoare Pastelui, actionand in comun cu Institutia Prefectului, Inspectoratele de Politie Judetene, Agentia Nationala de Administrare Fiscala, Directia de Sanatate Publica, OJPC si Ministerul Agriculturii.
 
Fireste, fiecare dintre echipele de inspectori trimise in teren a urmarit aspecte legate strict de activitatea institutiilor pe care acesti le reprezinta, lucratorii din cadrul ANSVSA avand in vedere respectarea normelor igienico-sanitare de sacrificare a mieilor si de comercializare a produselor alimentare.
 
Conform unui bilant dat astazi publicitatii, in perioada mentionata, inspectorii ANSVSA au realizat 3.127 de controale in unitatile autorizate sau inregistrate sanitar veterinar. In urma verificarilor au fost aplicate 271 de amenzi, in valoare de 315.840 de lei, si a fost confiscata o cantitate de 7.009 de kg de produse alimentare, improprii consumului uman. De asemenea, au fost acordate 112 avertismente si au fost emise 6 Ordonante de suspendare a activitatii si 27 de Ordonanante de interzicere a activitatii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Totodata, in bilant se mai precizeaza ca pana la data de 16 aprilie, au fost sacrificati peste 66.400 de miei, in 85 de centre amenajate si autorizate temporar si in 62 de abatoare autorizate sanitar veterinar pentru schimburi intracomunitare.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016