Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bucuresti: Investitie de 3 mil. lei in noua Piata Progresul


Astazi la ora 12.00 va fi inaugurata noua clădire a Pieţei Progresul din Sectorul 4. Concurând alte spaţii de gen de pe raza Capitalei, noua piaţă are o suprafaţă de 1.600 m², un regim de înălţime P+1, incluzând spaţii de vânzare şi tarabe de fructe şi legume. De asemenea, în planul dotărilor, beneficiază de instalaţii de climatizare, reţea de apă şi canalizare, două centrale termice, sistem de alarmă şi anti - incendiu, grupuri sanitare, iluminatul fiind asigurat cu lămpi tip neon.
La parterul clădirii au fost amenajate 13 spaţii în care se comercializează produse alimentare, precum mezeluri şi brânzeturi, dar şi 120 de tarabe pentru fructe şi legume, la etaj găsindu-se 10 spaţii cu produse nealimentare, precum confecţii, textile, încălţăminte şi articole de uz casnic.

'Locuitorii Sectorului 4 vor putea să-şi achiziţioneze produse direct de la producători autohtoni, veniţi din toate colţurile ţării, într-un spaţiu ultramodern, care corespunde exigenţelor europene în domeniu', a declarat Cristian Popescu -Piedone, Primarul Sectorului 4.

În perioada imediat următoare, în momentul în care vremea va permite, Direcţia de Administrare a Pieţelor Sector 4 va amenaja şi o parcare de 50 de locuri, pentru ca locuitorii să îşi poată face cumpărăturile în condiţii civilizate. De asemenea, şi clădirea în care a funcţionat până în prezent piaţa va intra într-un amplu proces de reabilitare şi modernizare.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

Valoarea totală a investiţiei pentru construirea noii PIEŢE PROGRESUL este de 2,94 milioane de lei, fără TVA, sumă ce nu grevează bugetul local, provenind din fondurile proprii ale Direcţiei de Administrare a Pieţelor Sector 4, realizate prin încasarea taxelor specifice activităţilor desfăşurate.

'Îi aşteptăm nu numai pe locuitorii Sectorului 4, ci şi pe toţi bucureştenii care doresc să se aprovizioneze cu fructe, legume, lactate sau carne, în noua Piaţă Progresul, situată pe şos. Giurgiului. Am reuşit să eliminăm aspectul inestetic, conferind acestui complex agro - alimentar imaginea unei zone comerciale dintr-o capitală europeană', a mai adăugat Edilul Sectorului 4, Cristian Popescu -Piedone.

Jurnaliştii sunt aşteptaţi miercuri, 5 ianuarie a.c., cu începere de la orele 12.00, la inaugurarea noii PIEŢE PROGRESUL, situată pe şos.Giurgiului.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016