Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bucuresti: La Baneasa Shopping City, intre 20 - 22 august are loc cea de-a doua editie a Targului pentru O Viata Sanatoasa.


La Baneasa Shopping City, intre 20 - 22 august, se desfasoara cea de-a doua editie a Targului pentru O Viata Sanatoasa.
Va asteptam la Baneasa Shopping City (piateta Town Square din zona Feeria) cu produse din carne pregatite traditional fara aditivi si coloranti, condimentate natural, specialitati de branza cu busuioc sau marar, cascaval afumat, telemea proaspata de vaca, branza framantata in cosulet de brad din Brasov - Fundata sau telemea de vaca cu chimen salbatic, paine de casa simpla sau cu masline. Va asteptam cu miere traditionala dar si miere cu lavanda, menta, maracine, zmeur, rapita, salcam, tei si cu energizant natural cu propolis, polen si nuca, laptisor de matca, pastura si multe altele, spun organizatorii.


De asemenea, nu vor lipsi dulciurile din Ungaria din pasta de fructe, caramel si diverse sortimente de fructe confiate. Sigur ca vor fi prezenti si vestitul kurtos kolac dar si gustoasele prajituri de casa.

Pentru iubitorii de bauturi traditionale romanesti avem pregatita tuica de Moraresti.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Un alt element de atractie este braga, o bautura racoritoare naturala cu gust acrisor produsa din malai, faina intermediara, miere de albine si zahar, cunoscuta in tara noastra din perioada Imperiului Otoman. Licoarea care i-a racorit pe romani de-a lungul secolelor, pentru un pret de nimic, a devenit o specialitate tot mai rara si mai scumpa. Au existat vremuri in care braga se cumpara de pe toate drumurile, de parca ar fi izvorat din pamant. Au baut-o turcii, a baut-o si Caragiale, si toti cei carora le-a iesit in drum un vanzator ambulant de braga'.

La targ se vor gasi si produse dietetice sau cu indice glicemic scazut, indulcitori naturali, sucuri naturale fara zahar si uleiuri italienesti cu mirodenii.

Va invitam sa participati la tombola Targului pentru O Viata Sanatoasa, organizata impreuna cu Zepter, la prezentarile de moda cu costume traditionale unicat, la demonstratiile de desen sau la prelucrarea obiectelor de lemn. De asemenea, clinica medicala Sport Med Center va face o demonstratie de masaj cu ventuze ca pe vremea bunicii.
Pentru mai multe detalii accesati site-ul evenimentului www.helloevents.ro.

Programul evenimentului este intre 10.00-22.00, vineri, sambata si duminica.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016