Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bucureşti: Primăria Sectorului 2 începe prepararea celebrei fasole cu costiţă pentru 1 Decembrie

Tags: bucuresti

Bucătarii Primăriei Sectorului 2 vor avea o noapte albă, marţi 30 noiembrie spre miercuri, 1 decembrie, în care vor munci, la capacitate maximă, pentru a găti cele 13.000 de porţii de mâncarea ostăşească de fasole cu costiţă cu care sunt aşteptaţi mâine, bucureştenii pentru a sărbătorii, alături de primarul Neculai Onţanu, Ziua de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României.
Centrului 'Colţ Alb' al Primăriei Sectorului 2 situat pe Strada Austrului numărul 37 va fi ca un adevărat furnicar toată noaptea când se vor găti porţiile ce vor fi servite gratuit locuitorilor Capitalei.

Pentru obţinerea deosebitului gust care a făcut-o celebră, fasolea cu costiţă a Primăriei Sectorului 2 se găteşte, de zece ani de zile încoace, după un ritual deosebit, respectat cu sfinţenie de bucătarii administraţiei publice locale a sectorului 2 care au preluat-o de la colegii lor, angajaţi ai popotelor militare.

După cum se ştie şi anul acesta, pentru cel de-al X - lea an consecutiv, de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, primarul Neculai Onţanu organizează servirea a 13.000 de porţii de mâncare ostăşească, fasole cu costiţă în 14 zone din sectorul 2.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Primarul Neculai Onţanu a organizat servirea mesei ostăşeşti şi în alte 13 corturi amplasate în sectorul 2, corturi unde va începe servirea mesei la ora 11.00 în zonele: Circul de stat 'Globus', Gara de Est, Parcul Florilor, Parcul Plumbuita, Piaţa Vatra Luminoasă, Parcul Floreasca, Parcul Lunca Florilor, Parcul Motodrom, Parcul Tei, Grădiniţa nr. 215 (din strada Nicolae Apostol), sediul Poliţiei Comunitare sectorul 2 (din strada Paroşeni), Grădiniţa nr. 9 (din strada Periş), Complexul Miramar (din bulevardul Chişinău).

Pentru cele 13.000 porţii de fasole cu costiţă s-au folosit următoarele cantităţi:

fasole 1200 kg, costiţă 854 kg, ceapă 336 kg, morcov 95 kg, bulion/ pastă de tomate 195 kg, foi de dafin 1 kg, sare 20 kg, boia 4,5 kg, cimbru 1 kg, piper 11 kg, ulei 137 l, ţuică 750 l, zahar 109 kg, chifle 15.000 buc.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016