Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bucureşti: Viaţa unui sat elveţian la 1896, expoziţie de fotografie la Muzeul Ţăranului Româan


Ambasada Elveţiei în România şi Muzeul Naţional al Ţăranului Român vă invită joi, 10 martie 2011, de la ora 18:00, la vernisajul expoziţiei de fotografie Viaţa unui sat elveţian la 1896, care va avea loc în sala Irina Nicolau.
Expoziţia Viaţa unui sat elveţian la 1896 aduce în atenţia publicului, prin intermediul fotografiilor, aspecte de viaţă cotidiană din Elveţia rurală de la sfârşitul secolului al XIX-lea.

În cadrul expoziţiei vom reuni imagini reprezentând aşezări tradiţionale din cantoanele elveţiene între care se disting interioarele locuinţelor din Montbovon, Stanz precum şi ecourile Renaşterii târzii ale Casei Chalamala.

Acestora li se alătură imagini ale aşezărilor temporare din zona alpină, ale bisericilor săteşti dar şi ale fermelor de prelucrare a laptelui, ocupaţie omniprezentă în satele elveţiene. Fotografiile ilustrează activităţile diverse din mediul rural, reprezentând industriile casnice elveţiene - ţesutul în Valais, prelucrarea firelor de borangic în Gersau, olăritul în centrul Heimberg. Atmosfera este completată de locuitori ai satelor îmbrăcaţi în costume de lucru sau de sărbătoare, remarcabile prin eleganţă, precum cele din St. Gallois sau Lucerna.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

Expoziţia, cuprinzând şaizeci de imagini sepia - 45/30 - puse la dispoziţia muzeului de cercetătorul etnolog Radu Octavian Maier, marchează colaborarea Muzeului Naţional al Ţăranului Român cu instituţii reprezentative din Elveţia şi este premergătoare proiectelor comune ce se vor materializa în acest an prin deschiderea la Bucureşti, în luna septembrie, a expoziţiei L'air du temps în colaborare cu Muzeul de Etnografie din Geneva.

Expoziţia va putea fi vizitată la sala Irina Nicolau, până pe 3 aprilie, de marţi până duminică, între orele 10:00 şi 18:00. Luni este închis.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016