Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Campanie pentru incurajarea asocierii fermierilor din domeniul horticol

campanie-pentru-incurajarea-asocierii-fermierilor-din-domeniul-horticol

Actiunea se va desfasura sub forma unei caravane care se va deplasa prin tara, unde vor avea loc intalniri cu fermierii din acest sector.


Luni, 1 februarie s-a lansat o actiune care va fi desfasurata la nivel national, pentru a promova importanta asocierii pentru succesul de piata al fermierilor din sectorul horticol. Campania a fost lansata oficial luni dimineata la Piata de Gros Abundia din Capitala, in prezenta ministrului Agriculturii, Achim Irimescu, fiind vorba de un eveniment organizat si coordonat de ambasada Olandei la Bucuresti.
 
Campania se va desfasura sub forma unei caravane care se va deplasa prin mai multe judete din tara, unde vor avea loc intalniri intre specialisti si fermieri din sectorul horticol, pentru a le prezenta acestora importanta asocierii.
 
Desi actiunea este organizata de ambasada Olandei, conceptul de asociere este intens sustinut si de autoritatile romane, ministrul Agriculturii anuntand chiar la finele saptamanii trecute ca se are in vedere demararea catorva programe care sa ii ajute pe fermierii care formeaza asociatii.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Printre facilitatile de care ar urma sa beneficieze acestia se numara reducerea la jumatate a impozitelor precum si posibilitatea achizitionarii la preturi accesibile a unor utilaje agricole costisitoare.
 
„Am avut o discutie pe cateva subiecte cu ministrul Finantelor, Anca Dragu, iar unul dintre ele, propus chiar de doamna ministru, a fost extinderea programului Primul tractor catre utilaje mari, scumpe si costisitoare, pe care sa le dam asociatilor, ca sa incurajam asocierea. A fost ideea ministrului de Finante ii noi sustinem in totalitate acest demers. Aceasta a dispus efectuarea unei analize la Ministerul Agriculturii pentru a agrea ce trebuie facut pe acest program. Banii vor proveni din bugetul national, de la MFP, care se va ocupa efectiv de partea de finantare si de detaliile derularii acestui program”, declara zilele trecute seful MADR.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016